JuniorAchievementBulgaria
header_pic

Кариерен форум „Професиите на бъдещето“

2016-08-08

Кариерен форум „Професиите на бъдещето“

 

Първа награда от 2b2 медия за „Проект с образователна насоченост в сферата на бизнеса“ 2016

Кариерен форум „Професиите на бъдещето“ е ежегодно събитие за кариерно ориентиране, насочено към младежи от 16 до 26 години, организирано от JA Bulgaria. За първи път се проведе през март 2015 г. в рамките на „Мениджър за един ден“.

Чрез представяне на различни топ професии от най-актуалните сфери на работа форумът събира близо 400 ученици и студенти. Топ професионалисти от водещи компании представят пред младежите професии като финансов и бизнес анализатор, ИТ инженер, възможности за кариера в аутсорсинг индустрията, дигиталния маркетинг, както и различни възможности за стажантски програми в България и други европейски страни.

В събитието е отделено време за кариерно ориентиране от водещи специалисти по човешки ресурси, които дискутират теми от „Как се пише автобиография и мотивационно писмо“ до  „Защо големите компании търсят таланти, а не само служители“.

 

 

Снимки от форума през 2016 г.:  https://www.facebook.com/jabulgaria/photos/?tab=album&album_id=978355795553333

 

Статия за събитието  през 2016 г. в Кариери, медиен партньор на инициативата: http://www.karieri.bg/karieren_klub/novini/2720617_kak_shte_rabotim_v_budeshteto/