JuniorAchievementBulgaria
header_pic

Радослава Кроснева oт Societe Generale Expressbank за предизвикателствата на работното място

2017-03-27

Радослава Кроснева oт Societe Generale Expressbank за предизвикателствата на работното място

Радослава Кроснева e Мениджър човешки ресурси в Societe Generale Expressbank и лектор в "Професиите на бъдещето".  По време на форума Радослава ще говори за компетенциите на бъдещето, които нейната компания търси в краткосрочен, средносрочен и дългосрочен план у потенциалните им бъдещи служители.

 

Как професионалната Ви реализация се припокрива с мечтите ви като малка?

Мечтата ми като малка беше да стана цирков акробат, да ходя по въже. Работата ми днес е нещо подобно – да балансирам между служителя и работодателя, между експертите и мениджърите, между хората с различни профили и характери.

 

Опишете професията Ви и професионалния Ви делник на 10 годишно дете в 1 изречение?

Занимавам се с човешките радости и проблеми, отговарям заплатите на служителите да бъдат коректно и навреме изплатени, помагам на хората да се развиват и да предприемат промени в кариерата си.  

 

Кое е най-голямото предизвикателство и най-приятната изненада на вашата позиция, за които не сте предполагали, преди да станете част от екипа на Societe Generale Expressbank?

Най-голямото предизвикателство е промяната в нагласата на хората, в това да повярват, че е необходимо непрекъснато да се променяме в настоящата динамична среда, за да бъдем успешни и сред най-добрите. Най-приятната изненада е, когато видиш усмихнат, доволен и мотивиран служител, въпреки трудните моменти, които е преодолял.

 

Ако трябва да дадете на някого един финансов съвет, какъв би бил той?

Харчете по-малко, отколкото печелите. Спестявайте една част от спечеленото и го инвестирайте разумно.

 

Ако си на възраст от 16 до 26 години и се интересуваш от кариера във финансовия сектор, запази времето от 12 до 18 часа на 29 март, за да чуеш за бизнес делника на професионалисти от световни топ компании като Experian, VMware. Microsoft, NN, Mastercard, Citibank, Metlife, Societe Generale Expressbank, UniCredit Bulbank, PWC и други. Ще научиш как се става част от елитна компания, както и за най-новите тенденции на работното място. Запази своето място безплатно ТУК.