JuniorAchievementBulgaria
header_pic

GROWING TALENTS – УЧИЛИЩЕТО ЗА ТАЛАНТИ НА SAMSUNG ELECTRONICS БЪЛГАРИЯ И JA БЪЛГАРИЯ СЕ ЗАВРЪЩА С НОВО ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВО: „РЕАЛНО УЧЕНЕ С VR/AR“

2017-05-19

GROWING TALENTS – УЧИЛИЩЕТО ЗА ТАЛАНТИ НА SAMSUNG ELECTRONICS БЪЛГАРИЯ И JA БЪЛГАРИЯ СЕ ЗАВРЪЩА С НОВО ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВО: „РЕАЛНО УЧЕНЕ С VR/AR“

 

Ще ни помогнеш ли? Включи се в нашия летен уъркшоп за създаване на уроци за виртуална реалност!

В уъркшопа „Реално учене с VR/AR“ ще разбереш как се създава виртуална и добавена реалност, ще развиеш своята креативност и предприемаческо мислене, за да използваш тези знания и завинаги промениш начина, по който се преподава твоят любим предмет. Ще се научиш как да представиш своя проект завладяващо и убедително пред важна за теб публика! И не на последно място – ще се забавляваш със свои връстници!

Изследвай своята фантазия, предприемаческо мислене и технологични умения и нека заедно направим виртуалната и добавената реалност част от начина, по който се преподава и учи в съвременното българско училище!

 

УЪРКШОП „РЕАЛНО УЧЕНЕ С VR/AR“

 

За кого: Ако си на възраст 16 – 18 години, интересуваш се от новите технологии и имаш предприемаческо мислене, то уъркшопът е за теб!

Кога: 17 – 21 юли 2017 г.

Къде: Смарт класна стая, сграда „Инкубатор“, София Тех Парк, гр. София

Колко струва: УЪРКШОПЪТ Е БЕЗПЛАТЕН! Организаторите осигуряват обяд, но не покриват разходи за път и нощувка.

Как да кандидатствам: В електронния формуляр ТУК (https://form.jotformpro.com/71344108821955) опиши идеята си за УПРАЖНЕНИЕ с VR/AR, с което да направиш избран от теб урок и предмет невероятно преживяване, в което реално се учи! Подбери онези 300 думи, които ще ни помогнат да я разберем и да повярваме в нея! Можеш също да прикачиш снимка, схема, инфографика или друго изображение, с което ще „видим“ идеята ти.

Във формуляра са посочени критериите за оценка и указания.

Краен срок за кандидатстване: 12.07.2016 г.

Авторите на най-добрите 15 идеи за уроци ще имат възможност да участват в уъркшопа и да ги осъществят.

А програмата на уъркшопа? Следи нашия уебсайт, за да разбереш първи какво сме подготвили за участниците!