JuniorAchievementBulgaria
header_pic

Стартира регистрацията за конкурса „Предприемчиво и иновативно училище“ на Република България за учебната 2018–2019 г.

2018-12-18

Стартира регистрацията за конкурса „Предприемчиво и иновативно училище“ на Република България за учебната 2018–2019 г.

 

През предстоящата 2019 г. Световната организация на Джуниър Ачийвмънт чества своя 100 годишен юбилей. В духа на иновациите и проактивното поведение, които оформят нашата философия като организация и екип, Джуниър Ачийвмънт България започва реализацията на програма от събития и инициативи, с които да отбележим празника и да провокираме у вас още жажда за знание!

Една от изненадите, които сме подготвили за Вас в рамките на честванията през настоящата учебна година, е конкурсът „Предприемчиво и иновативно училище“ на Република България за учебната 2018 – 2019 г. Той е национална инициатива на Джуниър Ачийвмънт България, насочена към всички училища в страната и цели да отличи онези от тях, които са положили най-много усилия и постигнали най-високи резултати в преподаването на предприемачество и изграждането на предприемачески начин на мислене и поведение в младите хора в страната!

Участието в Конкурса се извършва чрез попълване на апликационна форма и предаването ѝ чрез регистрационен формуляр в срок до 10 май 2019 г. Апликационен формуляр и критериална система, спрямо които ще бъдат оценявани кандидатурите на училищата, можете да намерите като приложения към настоящото писмо-покана. Участниците ще се състезават в изпълнението на 10 критерия, максималният брой точки, които едно училище може да набере, е 1000.

 

Попълнените апликации можете да подавате на следния адрес за кандидатстване в конкурса: https://form.jotform.com/83303633331952.

През настоящата учебна година участниците в конкурса ще бъдат класирани в три категории:

Категория 1. „Предприемчиво училище“ на Република България за 2018-2019 г.

Категория 2. Класация „Устойчиво предприемаческо образование“

Категория 3. Класация „Училище на 21. век“

Първенците в трите категории на конкурса ще получат своите отличия по време на церемонията по награждаване на Младежкия бизнес форум „Изгряващи звезди“, който ще се проведе през м. юни 2019 г.

 

Повече информация можете да намерите на в следните документи:

Писмо-покана за участие в конкурса

Апликационна форма

Насоки за разработване на апликационна форма

Критерии за оценяване

 

Екипът на Джуниър Ачийвмънт пожелава успех на всички участници!

 

За повече информация и въпроси:

Александра Парашкевова

aleksandra.parashkevova@jabularia.org

M:0887 290 844