JuniorAchievementBulgaria
header_pic

Заповядайте на презентация на JA България за млади хора в Русе на 13.02.2016

2016-01-21

Заповядайте на презентация на JA България за млади хора в Русе на 13.02.2016

Винаги си искал да се забавляваш, докато учиш? Винаги си искал да разбереш как да реализираш собствените си идеи? Искаш да развиеш предприемаческия си нюх и умения? Ела и се запознай с JA България, за да предизвикаш себе си!

Със съдействието на Startup Factory Русе организираме представяне на програмите и инициативите на JA България за ученици и студенти. Събитието ще се състои на 13 февруари 2016 г. от 09.30 до 13.30 ч.

То е отворено за регистрация и участие за ученици от гимназиален етап на всички русенски училища, както и за студенти от Русенския университет. Добре дошли са и учители и университетски преподаватели, които искат да се запознаят с иновативните програми и учебни формати, които прилагаме.

 

09.30 – 10.30

Представяне на JA формати за неформално учене: иновационни лагери, финансови лагери, креативни лагери, състезания по социални иновации, програми за развитие на собствена бизнес идея и много други. Как да се включиш?

10.30 – 13.30

Иновационен лагер за екипно генериране на иновативни предприемачески идеи в кратък срок от време в отговор на поставено предизвикателство. Предизвикай себе си още днес!

 

Тук ще видите и преживеете неща, които в училище/университета обикновено не ни карат да правим. Осмелете се да навлезете в дълбоката и вълнуваща вода на предприемачеството! Научете се да реализирате собствените си идеи! Сигурни сме, че ще ви хареса и мотивира.

Събитието ще се проведе при минимум 30 записали се участници. За да се запишете, използвайте регистрационната форма по-долу:

https://form.jotform.com/60182001122939  

Моля, подайте валидни имейл адреси, за да може да ви уведомим няколко дни преди събитието къде ще се състои то. Ако участниците са около 40 души, ще се проведе в Startup Factory (ул. Александровска 26 Роял Сити Център етаж 4 офис 9). Ако участниците са много повече, ще бъде преместено в зала в Русенския университет, за което ще бъдете уведомени по имейл.

За да се запознаете предварително с част от нещата, които правим, може да посетите YouTube канала ни и следните видеа:

Още информация на:

За въпроси и допълнителна информация:

Елица Ефремова, JA България, тел. 0899 955 277, имейл elica.efremova@jabulgaria.org

Вера Петканчин, JA България, тел. 0887 30 90 33, имейл vera.petkantchin@jabulgaria.org