Bulgaria
JA

Calendar

Location: онлайн
Date: 09.06.2022 15:30 - 09.06.2022 16:30
Organizers: JA Bulgaria
LifeChanger7 Уебинар: Спестяване и инвестиране

На 09.06.2022 г. от 15:30 ч. ще се проведе уебинар по проект "Знания, които променят живота" с тема “Спестяване и инвестиране”.

Антон Дуков, Мениджър Маркетинг и Комуникации на MetLife България, ще даде ценни съвети от професионалния и личния си опит относно това как да постигнем своите краткосрочни и дългосрочни финансови цели!

Антон има над 16 години опит в управлението на продажбите, организационното развитие, а през последните 4 години ръководи отдела за Маркетинг и Комуникации на МетЛайф в България. В рамките на уебинара Антон ще покрие теми като Риск, Доходност, Ликвидност, Инфлация, Целесъобразност – основни фактори при вземане на инвестиционни решения.

След регистрация ще получите отговор с линк за включване в ZOOM. Очакваме ви на 9 юни от 15:30 ч.!

MetLife LifeChanger или „Знания, които променят живота“, е образователна програма за деца, създадена с партньорството на Джуниър Ачийвмънт и финансовата подкрепа на Фондация МетЛайф. Целта на програмата е утвърждаването на финансова култура и грамотност на децата, като проектът се внедрява поетапно в страните, в които МетЛайф оперира. LifeChanger е в процес на развитие в Южна Корея, Мексико, Полша, Турция, Гърция и Португалия.

LifeChanger е проект, който се реализира за седма поредна година и има за цел да подобри финансовата култура и подготовката за вземане на важни финансови решения на ученици от гимназиален етап в България.

­

Our website uses Cookies. For more information, you can visit: Cookies Policy