JuniorAchievementBulgaria
header_pic

Подкрепете ни

Mоже да подкрепите дейността на Джуниър Ачийвмънт България по няколко начина: като станете спонсор на учебна програма/събитие, като направите дарение или като станете бизнес консултант по някоя от нашите учебни програми и инициативи. Благодарим ви!

Станете спонсор на учебна програма/събитие

Можете да избирате сред богато разнообразие от програми за всички възрастови групи (подробности за тях можете да намерите в секция "Програми"), както и различни инициативи - състезания, форуми, иновационни лагери и др. (подробности в секция "Инициативи"). За подробности и спонсорски пакети, свържете се със Светослава Стоянова, ПР и маркетинг мениджър, на е-мейл svetoslava (at) jabulgaria (dot) org и тел. 02/989 43 61, 02/989 36 60.


Направете дарение

Дарители могат да бъдат както физически лица, така и фирми и организации. Дарение може да бъде направено чрез превод по една от банковите сметки на Джуниър Ачийвмънт България.

= = = = = = = = = = = = = = =

Банкова сметка в български лева:

IBAN: BG14STSA93000017677215, BIC: STSABGSF

= = = = = = = = =

Банкова сметка в евро:

IBAN: BG82STSA93000017665709, BIC: STSABGSF

= = = = = = = = =

Банкова сметка в щатски долари:

IBAN: BG48CITI92500420033028, BIC: CITIBGSF

= = = = = = = = =

В полето "основание за превода" може да посочите за коя програма, инициатива или дейност на ДАБ бихте желали да отидат дарените от вас средства.


Дарявайте по ведомост чрез ФПББ

Джуниър Ачийвмънт България е участник в програмата "Колкото повече - толкова повече" на Фондация "Помощ за благотворителността в България". Чрез нея можете да дарявате по ведомост за каузите ни, изброени на интернет страницата на Фондация "Помощ за благотворителността в България" - "Мениджър за един ден", "Малките в действие", "Предизвикателства по бизнес иновации", участие на български отбори в международни състезания по предприемачество. Дарителство по ведомост означава да определите конкретна сума, която всеки месец автоматично ще бъде отчислявана от вашата заплата и ще отива директно в Джуниър Ачийвмънт България по предназначение в зависимост от вашата воля към коя кауза да бъде насочена. Сумата може да е 2 лв., 5 лв., 10 лв. - колкото вие прецените!

Повече за дарителството по ведомост

Кауза "Малките в действие"

Кауза "Мениджър за един ден"

Кауза "Предизвикателства по бизнес иновации"

Кауза "Участие на български отбори в международни състезания по предприемачество"

Образец на формуляр за дарителство по ведомост може да получите от ФПББ. Вътре укажете сумата, която да се отчислява от заплатата ви всеки месец и за коя наша кауза да отиват парите.


Включете се в нашата програма за "Ментори и бизнес доброволци"