JuniorAchievementBulgaria
header_pic

JA България организира unConference „Диалози в образованието“

2019-02-28

JA България организира unConference „Диалози в образованието“

 

Джуниър Ачийвмънт България съвместно с евродепутата г-н Владимир Уручев и с институционалната подкрепа на Министерство на образованието и науката организира първата по рода си в страната unConference на тема „Диалози в образованието“. В следствие дългогодишния си опит в сферата на образованието идентифицирахме необходимостта да насочим вниманието към насърчаване на ефективността на комуникацията между главните действащи лица в образователната сфера на различни нива: преподаватели – училищни ръководства, училищни ръководства – образователни институции; родители и ученици – училище.

По тази причина, целта на събитието е да срещне представители на всички заинтересовани страни в сферата на образованието, като им предостави възможност за конструктивен диалог и инструментариум за насърчаване на сътрудничеството за постигане на целите на Закона за предучилищно и училищно образование. В тази връзка събитието е насочено и кани директори, заместник директори, преподаватели и представители на образователните институции за среща на 28 февруари и 1 март 2019 г. в зала JAStartUpHambar, сграда Инкубатор, София Тех Парк.

Събитието ще се състои в рамките на проект „Предприемачи на бъдещето: училищата“ и ще се проведе с изключителната подкрепа на евродепутата г-н Владимир Уручев като съорганизатор и основен партньор.

Избрахме формата unconference, защото той представлява актуална форма за реализиране на събития, базирана на проактивно участие и свобода на темите за дискусия, акценти в които се извеждат от страна на индивидуалните участници. В рамките на формата се създават условия за съвместно учене, сътрудничество и креативност, произтичащи от колективното знание.

За регистрация и условия за участие: https://form.jotform.com/90173793922968 не по късно от 17 февруари 2019 г.

ПРОГРАМА НА СЪБИТИЕТО