JuniorAchievementBulgaria
header_pic

#МенторскиУебинар. Епизод 3: Ефективна комуникация в социалните медии

2020-11-11

#МенторскиУебинар. Епизод 3: Ефективна комуникация в социалните медии
В настоящата реалност в България и целият свят вървят все повече към дигитализиране на съществена част от работния и образователен процес и осъществяването им в онлайн среда. В крак с промените и с ентусиазма на предприемаческия дух в действие есенно стартираме серия от менторски уебинари на различни теми, които са част от инициативата ни с Кока Кола ХБК България - #YouthEmpowered. Така се завръщаме с пълна сила в новата 2020/2021 учебна година, за да продължим да реализираме програмата, посветена на развитие на кариерни умения за ученици, повишаване на мотивацията на учене и превенция на отпадането от училище.
 

Всяка седмица ще предложим серия от уебинари, свързани с развитие на личностни и бизнес умения за работа за ученици. Епизод 3 тази седмица ще бъде на тема "Ефективна комуникация в социалните медии: Как личностното представяне подпомага успешното кариерно развитие?" Практически съвети и безценна информация ще даде Радослав Христов, Мениджър „Комуникации“, Кока-Кола ХБК България. По време на събитето, ще можете да зададете своите въпроси и да черпите информация за начините на изграждане на образ в социалните медии, така че да подпомага нашето успешно кариерно развитие.

Радослав има 10-годишен опит в сферата на комуникациите и връзките с обществеността. Работил е с едни от най-големите световни компании като Uber, Siemens, редица международни неправителствени организации и държавни институции. Има сериозен опит в сферата на кризисните комуникации и политическия PR. Работил е в Нова Броудкастинг Груп, където се грижи за връзките с медиите и корпоративната социална отговорност, а в момента е мениджър „Комуникации“ на Кока-Кола ХБК България и двата центъра за споделени услуги на Кока-Кола Хеленик, базирани в София, където управлява външните и вътрешните комуникации на трите дружества с общо близо 2000 служители.

 ______________________________________________________________________________

Заповядайте: 11 ноември 2020, Начало: 15.30 ч.

Къде? У вас. Именно, онлайн: ще ползваме платформата Microsoft Teams, линк за включване ще получите при регистрация тук: https://form.jotform.com/jabulgaria/socialmedia

Инстрикции за включване в деня на уебинара:

1. Регистрирайте се ТУК и последвайте линка, който ще получите на посочения email.

2. Изберете дали искате да се включите през web версията на Microsoft Teams или свалете приложението.

3. Напишете името си и натиснете JOIN.