JuniorAchievementBulgaria
header_pic

#МенторскиУебинар. Епизод 4: Кариерен следобед с Кока-Кола ХБК България

2020-11-18

#МенторскиУебинар. Епизод 4: Кариерен следобед с Кока-Кола ХБК България
 
В настоящата реалност в България и целият свят вървят все повече към дигитализиране на съществена част от работния и образователен процес и осъществяването им в онлайн среда. В крак с промените и с ентусиазма на предприемаческия дух в действие есенно стартираме серия от менторски уебинари на различни теми, които са част от инициативата ни с Кока Кола ХБК България - #YouthEmpowered. Така се завръщаме с пълна сила в новата 2020/2021 учебна година, за да продължим да реализираме програмата, посветена на развитие на кариерни умения за ученици, повишаване на мотивацията на учене и превенция на отпадането от училище.Всяка седмица ще предложим серия от уебинари, свързани с развитие на личностни и бизнес умения за работа за ученици.
 
Епизод 4 тази седмица e специален, защото ще бъде в рамките на Световната седмица на предприемачеството и защото ще бъде с участието на цели пет ментора от нашите партньори от Кока Кола ХБК България. В групи от 15-30 ученици, нашите ментори ще споделят своя опит за избор на кариера и ще дадат безценни съвети за това как да идентифицираме своите силни и слаби страни, как да се насочим към конкретна сфера на работа или образование, как да използване своите интереси, за да издрадим своята кариера и какви умения за работа ни трябват, за да успеем. Своя опит и експертиза тази седмица, като част от #Менторските уебинари ще споделят:
 

✅ Емилия Димитрова, Мениджър търговски екип - Модерна търговия

✅ Венцислав Къчовски, Ръководител Околна среда

✅ Иво Димитров, Регионален търговски директор, Централен регион

✅ Рафет Моллов, Ръководител Локални ключови клиенти

✅ Антоний Габровски, Мениджър Енергийни напитки

 ______________________________________________________________________________

Заповядайте: 18 ноември 2020, Начало: 15.30 ч.

Къде? У вас. Именно, онлайн: ще ползваме платформата Microsoft Teams, линк за включване ще получите при регистрация тук: https://form.jotform.com/jabulgaria/careerafternoon

Регистрирайте се ТУК и ще получите линк за вход един ден преди събитието. Регистрацията е нужда, за да ви разпределим в по-малки групи, в които да работите с конкретен ментор.

Инстрикции за включване в деня на събитието:

1. Влезте на линка;

2. Изберете дали искате да се включите през web версията на Microsoft Teams или свалете приложението.

3. Напишете името си и натиснете JOIN.