JuniorAchievementBulgaria
header_pic

#ПРАКТИЧНО ЗА ФИНАНСИТЕ. Личният бюджет - контрол на финансите в бъдеще несигурно време

2021-03-11

#ПРАКТИЧНО ЗА ФИНАНСИТЕ. Личният бюджет - контрол на финансите в бъдеще несигурно време

Нововъведените предпазни и ограничителни мерки отново наложиха завръщането към вече познатия формат на онлайн обучение, така характерно с липсата на жив контакт. Това не изненада JA Bulgaria, които от средата на лятото съгласуваха старта на програмата „Практични Финанси 2020-2021“ заедно със своите стратегически партньори УниКредит БулбанкNN България и БНП Париба Лични Финанси.

Предизвикателният етап, през който всички ние преминаваме, поставя с още по-голяма сила темата за управлението на личните финанси. Всички ние – както в България, така и хората по целия свят, живеем във време, което изисква все по-голяма дигитализация на различни части от нашия живот – работни процеси, образование, финансови операции. В крак с промените, с предприемачески ентусиазъм и с грижа за общностите, през следващите седмицидоброволците към проект „Практични финанси“ ще посветят времето си на това да запознаят широката аудитория в страната с важни области от управлението на личните финанси – както по принцип, така и в новите условия.

В рамките на три уебинара, експерти и професионалисти от УниКредит БулбанкNN България и БНП ПАРИБА лични финанси ще се включат в инициативата #Практично за финансите, която от една страна цели да подкрепи преподаването на учебното съдържание на програма „Практични финанси“ в условия на електронно обучение, но от друга да насочи вниманието на учениците в гимназиален етап към важността на това да сме разумни и отговорни в управлението на своите лични средства.

Темата тази седмица: Личният бюджет - контрол на финансите в бъдеще несигурно време, като ще бъдат разгледани следните точки и въпроси:

 •         Личен бюджет и стил на живот – полезни идеи.
 •         Треска за приходи - откъде да започнем?
 •         Непосилната лекота на разходите - как да се справим с нея?
 •         Бъдеще несигурно време -  колко ще харчим утре?
 •         Личният бюджет - как да преборим скуката?
 •         Да бъдеш сценарист на собствения си филм - бюджетна практика.

Всички тези и други въпроси ще обсъдим с доброволците на БНП Париба Лични Финанси:

Людмила Петрова работи в БНП Париба Лични Финанси от 9 години. Личната й мисия е да успява да обясни финансовите предложения на компанията към клиентите на лек и разбираем език. Занимава се с маркетинг от 20 години. Опитът й включва работа в рекламна агенция, медиа, изложбен и конгресен център. В свободното си време обича да се занимава с книги, деца, котки, приятели и пътешествия. Отношението й към парите е прагматично.

Емилиян Георгиев работи в БНП Париба Лични Финанси от 6 години. Личната му мисия е чрез общуването му с хора да изважда на показ техните най-добри качества. Занимава се с финанси и потребителски кредити от 6 години. Опитът му включва работа  като кредитен консултант и експерт Потребителски кредити. В свободното си време обича да снима и да пътува. Отношението му към парите е: Трябва да знаеш как да се отнасяш към парите, за да се върнат при теб.

 Дата: 11 март 2021 г.

 Начало: 16.00 ч.

 Линк за регистрация: https://us02web.zoom.us/meeting/register/tZYkdO6gqzMtHdMNeyy3yziRKwArCfHq9kSb

Очакваме Ви!

 Инструкции за включване в деня на уебинара:

 1. Регистрирайте се на https://us02web.zoom.us/meeting/register/tZYkdO6gqzMtHdMNeyy3yziRKwArCfHq9kSb
 2. Ще получите потвърждение и линк за включване в уебинара, на имейла с който сте се регистрирали
 3. Последвайте линка от имейла с потвърждение.
 4. Ще се отвори нов прозорец и ще видите следния въпрос: Open Zoom Meetings?
 5. Натиснете бутона: Open Zoom Meetings
 6. На следващия екран, който се появи, натиснете бутона: Join with Computer Audio
 7. Настанете се удобно и участвайте в уебинара