JuniorAchievementBulgaria
header_pic

#YouthEmpowered 2021. Големи кризи, които променят света: Как те провокират креативността ни?

2021-11-24

#YouthEmpowered 2021. Големи кризи, които променят света: Как те провокират креативността ни?
В настоящата реалност в България и целият свят вървят все повече към дигитализиране на съществена част от работния и образователен процес и осъществяването им в онлайн среда. В крак с промените и с ентусиазма на предприемаческия дух в действие за втора поредна година стартираме серия от менторски уебинари на различни теми, които са част от инициативата ни с Кока-Кола ХБК България - #YouthEmpowered. Така се завръщаме с пълна сила през есента на новата 2021 година, за да продължим да реализираме програмата, посветена на развитие на кариерни умения за ученици, повишаване на мотивацията на учене и превенция на отпадането от училище, като част от модул "Бизнес умения" на програма Youth Empowered.
 
За пета поредна година, програмата ще подкрепи млади хора, които биха искали да подобрят своите личностни и бизнес умения в класната стая. След поредица съвместни проекти за създаване на по-добрa предприемаческа среда и повишаване на квалификацията на младежите ние отново обединяваме усилията си за подпомагане на развитието на младите хора в България.
 
Тази седмица на 24 ноември 2021 г. от 15.30 часа продължаваме с пърия от есенната серия уебинари на тема "Големи кризи, които променят света: Как те провокират креативността ни?". Практически съвети и безценна информация ще даде: 
 
  • Чавдар Чорбаджийски, мениджър на отдел „Снабдяване“, Кока-Кола ХБК България

    Чавдар е завършил висшето си образование в УНСС. Още докато учи, започва работа в Кока-Кола ХБК България. В своя 15-годишен опит в компанията, преминава  различни позиции, като в началото на своя кариерен път е част от отдел „Продажби“, а впоследствие се присъединява към отдел „Снабдяване“. През това време, заема над 8 различни позиции, с нарастващи отговорности. Понастоящем отговаря за екипа, управляващ доставчиците, които предоставят различни продукти и услуги на компанията.

 ______________________________________________________________________________

Заповядайте: 24 ноември 2021, Начало: 15.30 ч.

Къде? У вас. Именно, онлайн: ще ползваме платформата Microsoft Teams, линк за включване ще получите при регистрация тук: https://form.jotform.com/jabulgaria/2411

Инстрикции за включване в деня на уебинара:

1. Регистрирайте се ТУК и последвайте линка, който ще получите на посочения email.

2. Изберете дали искате да се включите през web версията на Microsoft Teams или свалете приложението.

3. Напишете името си и натиснете JOIN.