JuniorAchievementBulgaria
header_pic

УСПЕШНИ ПРЕДПРИЕМАЧИ И ТВОРЦИ ВДЪХНОВЯВАТ МЛАДЕЖИ НА СЪБИТЕТО „ЖАДНИ ЗА ЗНАНИЕ“ В СОФИЯ

2019-11-21

УСПЕШНИ ПРЕДПРИЕМАЧИ И ТВОРЦИ  ВДЪХНОВЯВАТ МЛАДЕЖИ НА СЪБИТЕТО  „ЖАДНИ ЗА ЗНАНИЕ“ В СОФИЯ

 

На 21 ноември  образователната програма #Youth Empowеred, Цвети Пиронкова, Филипа Иванова, Емил Конрад, Гери Турийска, Григовор и още много интересни гости ще дискутират пътешествието към кариерно себепознание

Успешни предприемачи и творци ще вдъхновят младежи на предстоящото издание на „Жадни за знание: Успехът е пред теб!“. Събитието, част от програмата #Youth Empowered, ще разкрие нови подходи към кариерно себепознание на 21 ноември в  София.

Съвместният проект на Системата на Кока-Кола в България и Junior Achievement Bulgaria - #Youth Empowered - продължава да повишава мотивацията и квалификацията на младежите в страната, като насърчава споделянето на знания, умения и полезни практики от страна на бизнес лидери. По този начин организаторите целят да допринесат за развитието на младите хора в България.

С фокус към младежите и предизвикателствата, които стоят пред тях по пътя към мечтаната работа, поредното издание на „Жадни за знание“ идва под  надслов „Успехът е пред теб!“, като набляга на личностните качества за изграждането на професионална идентичност. За това колко необятни са възможностите и кои от тях си заслужава да реализират, младите бъдещи професионалисти ще научат лично от Боян Бакърджиев, PR специалист в SPARK и Eldriveи Вихрен Георгиев, фотографът на People of Sofia. Красимира Хаджииванова, социален предприемач и блогър в Майко Мила! ще сподели как нейната работа излиза от рамките на една-единствена професия, а Илия Григоров - Григовор ще разкаже как смелостта да мечтае го превръща в един от най-оригиналните творци в българския хип-хоп. Повече за мечтите, които се сбъдват, бъдещите таланти ще разберат от една от най-известните български тенисистки – Цвети Пиронкова, а кои са качествата, които трябва да притежават младите творци, ще научат от Гери Турийска, създател на „Пощенска кутия за приказки“, Емил Конрад, YouTube влогър и Филипа Иванова, журналист и водещ в БНТ.

 „Жадни за знание: Успехът е пред теб!“ е третото събитие по образователната програма Youth Empowered. Програмата стартира през 2017 г. чрез съвместните усилия на системата на Кока-Кола в България и Джуниър Ачийвмънт България с цел подпомагане развитието на младежите и пълноценната им подготовка за стартиране на кариера и успешна реализация в страната. От стартирането на прпограмата до днес  над 5000 младежи на възраст между 16 и 26 години от 20 български града преминаха през курсове за повишаване на квалификацията, благодарение на инициативата.

Събитието е с безплатен вход, но изисква предварителна регистрация на следния линк: https://thirstyforknowledge.eventbrite.com