JuniorAchievementBulgaria
header_pic

#YOUTHEMPOWERED 2021. Епизод 3: Ефективно управление на екип

2021-05-12

#YOUTHEMPOWERED 2021. Епизод 3: Ефективно управление на екип
 
В настоящата реалност в България и целият свят вървят все повече към дигитализиране на съществена част от работния и образователен процес и осъществяването им в онлайн среда. В крак с промените и с ентусиазма на предприемаческия дух в действие за втора поредна година стартираме серия от менторски уебинари на различни теми, които са част от инициативата ни с Кока-Кола ХБК България - #YouthEmpowered. Така се завръщаме с пълна сила в новата 2021 година, за да продължим да реализираме програмата, посветена на развитие на кариерни умения за ученици, повишаване на мотивацията на учене и превенция на отпадането от училище, като част от модул "Бизнес умения" на програма Youth Empowered.
 
За пета поредна година, програмата ще подкрепи млади хора, които биха искали да подобрят своите личностни и бизнес умения в класната стая. След поредица съвместни проекти за създаване на по-добрa предприемаческа среда и повишаване на квалификацията на младежите ние отново обединяваме усилията си за подпомагане на развитието на младите хора в България.

 

Тази седмица на 12 май 2021 г. от 15.30 часа продължаваме с епизод 3 за годината на тема "Ефективно управление на екип". Практически съвети и безценна информация ще дадат: 

  • Йоана Иванова, мениджър „Управление и събиране на вземанията“ за Италия, Coca-Cola Hellenic BSO

    Йоана Иванова е част от екипа на Центъра за споделени услуги (BSO) на Кока-Кола Хеленик от aприл 2019 г., като ръководител екип „Управление и събиране на вземанията за ключови клиенти“ на Полша. На тази позиция тя успява да изгради силен екип с устойчиви добри резултати, установява стабилно сътрудничество с партньорите от държавата и постига множество успехи, които надминават очакваните резултати. Тя има важна роля в координирането и планирането на бюджета на екип „Управление и събиране на вземанията“ за 2020 г. От февруари 2021 г. е повишена нова позиция – мениджър „Управление и събиране на вземанията“ за Италия, където отговаря за един от най-големите пазари в Групата Кока-Кола Хеленик – италианския.

  • Иван Александров, мениджър „Управление и събиране на вземанията за ключови клиенти“ за Италия, Coca-Cola Hellenic BSO

    Иван Александров е част от екипа на Центъра за споделени услуги (BSO) на Кока-Кола Хеленик от февруари 2019 г., като експрерт-счетоводител „Управление на вземанията“  на Италия. На тази позиция, той успява много бързо да усвои множествено процеси за кратък период от време и от февруари 2020 г. е повишен на позиция старши счетоводител „Управление на вземанията“, активно допринасяйки за постигане на много добри резултати за страната. За времето от 2019 г. до момента е оценен от колегите в Италия като ценен партньор. От май 2021 г., е повишен на нова позиция – ръководител „Управление и събиране на вземанията“ за Италия.

 ______________________________________________________________________________

Заповядайте: 12 май 2021, Начало: 15.30 ч.

Къде? У вас. Именно, онлайн: ще ползваме платформата Microsoft Teams, линк за включване ще получите при регистрация тук: https://form.jotform.com/jabulgaria/YE2021

Инстрикции за включване в деня на уебинара:

1. Регистрирайте се ТУК и последвайте линка, който ще получите на посочения email.

2. Изберете дали искате да се включите през web версията на Microsoft Teams или свалете приложението.

3. Напишете името си и натиснете JOIN.