JuniorAchievementBulgaria
header_pic

#YouthEmpowered 2021. Професията на бъдещето: каменоделец или юрист?

2021-11-10

#YouthEmpowered 2021. Професията на бъдещето: каменоделец или юрист?
В настоящата реалност в България и целият свят вървят все повече към дигитализиране на съществена част от работния и образователен процес и осъществяването им в онлайн среда. В крак с промените и с ентусиазма на предприемаческия дух в действие за втора поредна година стартираме серия от менторски уебинари на различни теми, които са част от инициативата ни с Кока-Кола ХБК България - #YouthEmpowered. Така се завръщаме с пълна сила през есента на новата 2021 година, за да продължим да реализираме програмата, посветена на развитие на кариерни умения за ученици, повишаване на мотивацията на учене и превенция на отпадането от училище, като част от модул "Бизнес умения" на програма Youth Empowered.
 
За пета поредна година, програмата ще подкрепи млади хора, които биха искали да подобрят своите личностни и бизнес умения в класната стая. След поредица съвместни проекти за създаване на по-добрa предприемаческа среда и повишаване на квалификацията на младежите ние отново обединяваме усилията си за подпомагане на развитието на младите хора в България.

Тази седмица на 10 ноември 2021 г. от 15.30 часа продължаваме с пърия от есенната серия уебинари на тема "Професията на бъдещето: каменоделец или юрист?". Практически съвети и безценна информация ще даде: 

  • Венцислав Къчовски, ръководител на отдел „Околна среда“, Кока-Кола ХБК България

    Венцислав работи в сферата на индустриалната екология вече близо 10 години и става част от екипа на Кока-Кола ХБК България през 2019 г. Той се интересува от иновации, устойчиво развитие, кръгова икономика и дори триатлон и гейминг. Венцислав вярва, че през 21 век фразата „Трябва да работиш МНОГО за да успееш.“ ще бъде заменена от „Трябва да работиш УМНО за да успееш.“.  

 ______________________________________________________________________________

Заповядайте: 10 ноември 2021, Начало: 15.30 ч.

Къде? У вас. Именно, онлайн: ще ползваме платформата Microsoft Teams, линк за включване ще получите при регистрация тук: https://form.jotform.com/jabulgaria/1011 

Инстрикции за включване в деня на уебинара:

1. Регистрирайте се ТУК и последвайте линка, който ще получите на посочения email.

2. Изберете дали искате да се включите през web версията на Microsoft Teams или свалете приложението.

3. Напишете името си и натиснете JOIN.