JuniorAchievementBulgaria
header_pic

 Мениджър за един ден с нова и подобрена концепция за 15-тото си издание

2016-02-17

 Мениджър за един ден с нова и подобрена концепция за 15-тото си издание

 

Най-популярната инициатива за младежко кариерно ориентиране ще се проведе за 15-ти път в обновен вид през ноември 2016 г.

 

„Мениджър за един ден“ е събитие, в рамките на което хиляди млади хора прекарват един работен ден, следвайки стъпките и действията на водещи мениджъри от топ компании, организации и държавни институции.

След внимателно стратегическо планиране и консултация с експерти екипът на JA България реши от тази година събитието да се провежда през месец ноември. Планираме мащабни подобрения в онлайн платформата http://mfd.jabulgaria.org, което ще доведе до много по-пълноценна комуникация между компаниите домакини, техните мениджъри и кандидатстващите за участие ученици и учители. Целта ни е да предоставим възможност всеки от участниците в процеса да извлече още по-голяма стойност и полза от този ден. 

Освен с качествено по-доброто преживяване за всички участници, промяната в датата ще допринесе и за по-добрата популярност на събитието и по-силното разпознаване на бранда на JA. Позиционирана през ноември, инициативата ще бъде част от Световната седмица по предприемачество. Това допълнително ще засили важността на посланието, което Джуниър Ачийвмънт изпраща към обществото – успешната кариерна реализация на младите хора днес зависи от това доколко успешно са изградили предприемачески умения, защото работодателите все повече търсят т.нар. „вътрешнофирмени предприемачи“ – инициативни хора, готови да поемат рискове, да инициират проекти и да планират и реализират иновативни идеи.

Платформата http://mfd.jabulgaria.org няма да бъде активна преди септември 2016 г. Ако сте опитали да направите регистрация като ученик/студент или компания домакин преди това, тя няма да бъде обработена и регистрирана от системата.

Моля, следете нашия уебсайт и Фейсбук страница за новостите около „Мениджър за един ден“ 2016!

Както и предишни години, всички училища, университети, компании и държавни и общински институции ще получат писма покани за включване в инициативата, като това се очаква да се случи през септември 2016 г.