JuniorAchievementBulgaria
header_pic

Стартира регистрацията за учебна компания

2015-11-30

Стартира регистрацията за учебна компания

Какъв е процесът на регистрация?

Информация за регистрация на учебна компания

За да регистрирате успешно своята учебна компания, трябва да изпълните следните стъпки:

1. Да подпишете и изпратите рамков договор между вашето училище и Джуниър Ачийвмънт България, и анекс към него за учебната 2015-2016 г.

Можете да направите сканирано копие на договора и да го пуснете по електронен път на viktoria.radeva@jabulgaria.org или да го изпратите две копия по поща на адрес:

гр. София, ул. „Загоре“ 9, Джуниър Ачийвмънт България, на вниманието на Виктория Радева.

Къде да намерите необходимите документи:

http://company.jabulgaria.org/resource-centre/fajlove-i-dokumentatsiya/

Краен срок: 15 ноември 2015 г.

2.    Да кандидатствате за ментор.

(Не е задължителна стъпка, но е препоръчителна)

За целта напишете мотивационно писмо, в което описвате защо искате да работите с ментор и с какво може той да ви помогне. Бланката за мотивационно писмо можете да намерите тук

Изпратете писмото до: elica.efremova@jabulgaria.org

Краен срок: 15 ноември 2015 г.

3. Да платите по банков път годишната такса за участие в програма „Учебна компания“.

Годишната такса включва такса за регистрация и администрация на учебните компании и такса за ползване на учебното съдържание, което от тази година ще бъде онлайн на образователната платформа SmartClassroom.bg., както и цената на съпътстващите електронни материали в помощ на учителя.
С удоволствие ви съобщаваме, че достъпът до онлайн учебното съдържание през тази учебна година ще бъде безплатен.

Размерът на таксата е посочен в анекса към рамковия договор. Такса за всички класове и учебни компании от едно училище може да се заплати с едно платежно нареждане. В основанието за плащане изпишете „Регистрация на учебна компания ……. (наименование на една или повече учебни компании)“.

За всяко плащане получавате фактура, издадена от нас.

Таксата се заплаща по следната банкова сметка:
Джуниър Ачийвмънт България, Банка ДСК София
BIC: STSABGSF
IBAN: BG14STSA93000017677215

Краен срок: 15 ноември 2015 г.

4.    Да си направите профил в портала на учебните компании

В профила си на учебна компания да качите предварителния бизнес план на вашата фирма и сканирано копие на вносната бележка за годишната такса, където трябва да фигурира името на учебната компания.
Да попълните максимално изчерпателна и атрактивно информацията за вашия продукт/услуга в профила на учебната си компания.

Къде: тук

Краен срок: 30 ноември 2015 г.

Забележка:  Менторската програма стартира с началото на учебната година, за да могат менторите да ви помогнат с генерирането на идеи за продукти, както и в разпределението по екипи. Имайте предвид обаче, че работата с ментори изисква сериозно отношение! Ако нямате желание да участвате в насрочените срещи и да комуникирате редовно с ментора, то ви молим най-учтиво да не кандидатствате в менторската програма.

Забележка:  всички необходими документи за регистрация на учебна компания, както и наръчник за използване на новата платформа, можете да намерите в Ресурсен център/Файлове.