JuniorAchievementBulgaria
header_pic

Американски университет в България – причина да останете

2014-10-28

Американски университет в България – причина да останете

 

Образованието може да бъде приятно пътешествие,чиято дестинация е успешна реализация и добър живот. Ние знаем колко е важно за всеки ученик и семейство да направят най-добрия избор за висше образование. Днес искаме да ви разкажем за вашето потенциално пътуване с Американския университет в България, където пристигането до крайната точка е гарантирано.Нещо повече – при нас самото пътешествие е вълнуващо приключение, през което ще откриете свои неподозирани таланти и умения, нови приятели за цял живот и безброй незабравими преживявания. И всичко това се случва в най-модерния университетски комплекс, според рейтинговата система на МОН.

По време на пътуването, висококачествено американско образование в стил liberal arts учи

как да мислиш, а не какво да мислиш

дава свобода да избираш курсове и да подреждаш програмата си и да решиш какво искаш да специализираш накрая на втората година от следването си, а в малките класове получаваш индивидуално внимание от професорите, които сам си избрал.

Преподавателите в АУБ са завършили престижни университети по цял свят и идват от 5 континента. В техните

интеракитвни класове с глобален привкус

те те обучават по най-съвременните методи и те сблъскват с реални бизнес казуси и практически задачи. Този образователен подход е една от причините, която прави възпитаниците на АУБ толкова успешни в световен мащаб.

По време на 4-годишното образователно околосветско пътешествие, студентите живеят, учат, творят и се забавляват с връстници от 40 държави. Университетският комплекс на АУБ е мини-карта на света.

Вместо да отлетите към неизвестното неясно, АУБ ви дава причина да останете. А след завършване, подготовката и дипломата отварят пред вас вратите към целия свят.

Защо нашите студенти избират АУБ?

  1. Диплома, призната в България и в САЩ, както и европейско дипломно приложение.
  2. Висококачествено образование в американски стил liberal arts с преподаватели от 5 континента.
  3. Над 5 000 000 долара за стипендии.
  4. Програми за обмен с над 100 университета по света, които дават възможност на нашите студенти да прекарат семестър или цяла академична година в чужбина.
  5. Над 40 студентски клуба по интереси – музика, спорт, танци, литература, предприемачество и др.
  6. Повече от 4 000 успешни възпитаници в световен мащаб.
  7. Модерен университетски комплекс разположен в Благоевград, най-младия и студентски град в страната, само на час път от София.

Рейтинг на българските университети,обявен 2014 г.:

--- № 1 по „Бизнес администрация“, „Журналистика и масови комуникации“ и „Икономика“

--- Най-висок доход сред завършилите „Бизнес администрация“, „Журналистика и масови комуникации“, „Икономика“ и „Политически науки и международни отношения“

--- Най-висок процент управленски позиции в областта „Бизнес администрация“

Затегнете коланите и се отправете към вашата избрана дестинация. Дръжте очите си широко отворени по време на пътешествието.

Ако сме събудилиинтереса ви с това кратко представяне, заповядайте на новия ни сайт и научете повече на www.aubg.edu/why-aubg