JuniorAchievementBulgaria
header_pic

Бъдете част от официалното откриване на JA Startup Hambar

2016-06-01

Бъдете част от официалното откриване на JA Startup Hambar

 

Джуниър Ачийвмънт България има удоволствието да Ви покани да вземете участие в официалното откриване на първото по рода си споделено пространство за ученици и студенти JA Startup Hambar.

Събитието ще се състои на 1 юни 2016 г. от 11:00 ч. в JA Startup Hambar в София тех парк, сграда „Бизнес инкубатор“.

Като водеща организация в обучението по предприемачество, финансова грамотност и умения за работа, Джуниър Ачийвмънт България чрез своите програми и инициативи модернизира всички степени на българското образование и осигурява среда, в която младите хора да развиват своята предприемчивост, инициативност и дигитална компетентност.

В партньорство с Coca-Cola HBC положихме началото на съвместните ни усилия за създаването на по-добра предприемаческа среда в България още през 2014 г., като стартирахме пилотния проект „Моята първа компания“. Неговата цел бе да насърчим предприемаческото мислене на младите хора както на работното място, така и извън него – в тяхната собствена компания.

Две години по-късно ние отново обединихме усилия с Coca-Cola HBC в създаването на JA Startup Hambar – споделено работно пространство за обучение и менторство на млади предприемачи на възраст от 14 до 26 години. В рамките на 200 кв. м са обособени две части – интерактивна зала за обучения и споделено работно пространство за 5 екипа от стартиращи компании.

Вярваме, че създаването на JA Startup Hambar е важна крачка към подобряването на предприемаческата еко система и повишаване на квалификацията на младите хора в България.

 

Регистрирайте се ТУК!