JuniorAchievementBulgaria
header_pic

ДАБ стартира регистрацията за инициативата „Мениджър за един ден“

2015-03-23

ДАБ стартира регистрацията за инициативата „Мениджър за един ден“

 

Джуниър Ачийвмънт България организира за четиринадесети пореден път инициативата „МЕНИДЖЪР ЗА ЕДИН ДЕН“. Тази година събитието ще се проведе на 23 март 2015 г., в хотел „Шератон“, гр. София. Златен спонсор на събитието тази година ще бъде Hewlett-Packard България. Без тяхната подкрепа събитието не би могло да постигне същия мащаб и да предостави възможност на толкова много ученици да получат ценен опит и шанс за кариерно ориентиране. Желаем да благодарим и на Порше БългарияЦентър за развитие на човешките ресурси и Кока-Кола ХБК България , които също допринесоха за осъществяването на “Мениджър за един ден“ 2015.

 

Ученици от цялата страна отново ще преживеят един реален работен ден във фирми, държавни и общински институции. Освен че предлага възможности за ефективна професионална ориентация, за много от младите хора това преживяване оставя незабравим отпечатък за цял живот и е първа стъпка в тяхната успешна реализация на все по-конкурентния пазар на труда.

Ученици от 10., 11. и 12. клас и студенти могат да кандидатсват като попълнят онлайн формуляр на страницата на инициативата „Мениджър за един ден“ на уебсайта на Джуниър Ачийвмънт България. В кандидатурите си те трябва да изпратят своя автобиография и мотивационно писмо до 04.03.2015 г..

Всяка компания-домакин също трябва да се регистрира, като попълни форма за участие на http://mfd.jabulgaria.org/. Крайният срок за регистрация на компании от страната е 04.03.2015 г. Заявилите участие получават потребителско име и парола, чрез които в срок от 04. до 14. март имат възможност да прегледат автобиографиите на учениците, по зададени критерии на търсене и да изберат своите „колеги за един ден”.

Таксата за участие на фирмите от София е в размер на 200 лв. с ДДС. Всички разходи за ученици и учители, свързани с участието им в инициативата и официалната церемония в хотел „Шератон“, София, се поемат от участниците.

За първи път тази година в рамките на инициативата „Мениджър за един ден“ ще се проведе и форум „Професиите на бъдещето“, на който ще бъдат поканени за лектори мениджъри от топ организации в България, които ще споделят тенденциите за развитие на професиите в техните области и ще коментират новите изискванията и предизвикателства пред бъдещите кандидат служители.

Очакваме вашите кандидатури и приветстваме всички фирми и институции, които искат да се присъединят в този ден посветен на проспериращите млади хора, които следват мечтите си.

За допълнителни въпроси: Славяна Докимова, тел.:02/9894361; 0897016405; e-mail: jab@jabulgaria.org.