JuniorAchievementBulgaria
header_pic

Дигитално с JA: Кризата като възможност или предприемачество в дигитална среда

2020-05-27

Дигитално с JA: Кризата като възможност или предприемачество в дигитална среда

 

Какво се случи в последните близо три месеца? Как ни промени? Какви възможности отвори за предприемачите? Всички добри решения ли ще почиват на комбинацията от дигитална среда и иновация? Какво ще ни поднесат младежките стартъпи на JA между 8 и 12 юни и за какви отличия и награди ще се състезават?

Каним ви в епизод 4 на поредицата Дигитално с JA, където наши събеседници ще бъдат водещи партньори на Джуниър Ачийвмънт в 12-то издание на форума „Изгряващи звезди“.

НАЧАЛО: 17,30 ч., 27 май 2020 г.

Събеседници:

Д-р Росен Димитров, Novartis

Георги Александров, Oracle

Илиян Димитров, А1 България

Горан Йорданов, Swiss Education Group

Модератор: Милена Стойчева, JA България

 

Линк за регистрация за събитието: https://form.jotform.com/201414341563950

(след регистрация ще получите имейл с детайлите за включването)

 

Повече за нашите събеседници:

 

speakers

 

Д-р Росен Димитров, Novartis

Д-р Росен Димитров е мениджър връзки с обществеността и институциите в Новартис България. През последните години заема ключови позиции в Новартис Онкология в България и Регион Европа. Участвал е като лектор в национални и международни събития по теми, свързани с дигиталните решения в здравеопазването и предприемачеството в здравния сектор. Има повече от 15 години опит във фармацевтичната индустрия. От 2019 година, той е зам.-председател на Български клъстер за дигитални решения и иновации в здравеопазването. Росен Димитров е лекар по образование.

 

Георги Александров, Oracle

Работи в сферата на ИКТ от 20 години, в последните 11 в Оракъл България, като от 2014 г. управлява местния офис на компанията.

 

Илиян Димитров, А1 България

Илиян Димитров е мениджър „Дигитална трансформация“ в А1 и заедно със своите колеги и клиентите на компанията градят дигиталното бъдеще. Илиян е завършил IE Business School в Мадрид и е участвал в множество международни проекти. Стартирал е 2 компании и помага на други предприемачи в техните начинания. Иновациите са негова страст и от 2018 г. е хоноруван преподавател в НБУ, където помага на студентите да идентифицират клиентските нужди и да разбират непрестанно променящото се потребителско поведение.

 

Горан Йорданов, Swiss Education Group

Горан Йорданов е мениджър продажби и бизнес развитие, Източна Европа и Централна Азия на Швейцарската Образователна Група (Swiss Education Group). Горан е експерт по продажби и маркетинг с повече от 11 години опит в тази сфера, като се издига от регионален мениджър до ръководител бизнес развитие за Източна Европа и Централна Азия за Швейцарската Образователна Група. Освен в продажбите, г-н Йорданов има опит в хотелиерския мениджмънт, като е работил с различни 5-звездни вериги в 6 държави. Именно в тази сфера е и образованието на Горан, той има бакалавърска степен от DeVry University в САЩ и магистратура от Cesar Ritz Colleges, Швейцария, като по-време на следването си успешно публикува статия и прави проучване по темата за емоционалната интелигентност сред управители на хотели в България.