JuniorAchievementBulgaria
header_pic

С Кока Кола ХБК стартираме рубрика с успешни истории по bTV

2015-04-08

С Кока Кола ХБК стартираме рубрика с  успешни истории по  bTV

Гледай Епизод 1

Гледай Епизод 2

Гледай Епизод 3

Гледай Епизод 4

 

 

 

От 11 април, в рамките на 4 епизода, които ще се изпъчат в предаването „Тази събота”на bTV, медията ще запознае своите зрители с истории на успешни предприемачи, стартирали като участници в програмата „Учебна компания“ на Джуниър Ачийвмънт. Идеята се реализира в рамките на партньорството с Кока-Кола ХБК България през 2015 г. и има за цел да популяризира образованието по предприемачество у нас и важността на участието на ментори при реализирането на бизнес идея.  Рубриката “Да успееш в България” ще покаже примери на студенти, които са завършили програма „Учебна компания“ на ДАБ и вече  са развили своята идея до работещ и успешен бизнес.

Историите ще запознаят зрителите както с главните герои – успешните предприемачи, така и с техните ментори – бизнес доброволци, които са мениджъри в системата на Кока-Кола в България.

Предприемаческите идеи, които ще бъдат излъчени по националната медия ще са успешната история на училище роботика, приложение, което дава решение на проблема с паркирането в  София, както и историите на компаниите „Комфо“ (продукти и услуги с маркетинг насоченост) и „Тоусти“ (заведение за бързо хранене в Пловдив).

Не пропускайте тези епизоди, запазете си място в събота сутрин пред телевизора заедно с близките, защото може и да се вдъхновите с идея за собствен бизнес!