JuniorAchievementBulgaria
header_pic

Джуниър Ачийвмънт България партньор на форума за социални иновации и социално предприемачество EMPATHEАST

2014-11-14

Джуниър Ачийвмънт България партньор  на форума за социални иновации и социално предприемачество EMPATHEАST

Като домакин на „Световна седмица по предприемачество“ за България, Джуниър Ачийвмънт ще участва в организирането на пилотния форум за социални иновации и социално предприемачество-EMPATHEАST. Инициативата е на сдружение „Фабрика за идеи“, автори и на „Предизвикателство за социална промяна“ и Changemakers Academy.
За да постави България на картата на социалните иновации и да стимулира колективната интелигентност и системното мислене, Empatheast предизвиква креативността за социална промяна с лекции, инсталации, игри и пърформанси от някои от най-дръзките визионери в сферата.


EMPATHEAST ще покаже чрез примери от света и региона как идеята за социално благо еволюира със смелостта ни да посегнем към иновациите и да създаваме емпатични модели в икономиката, образованието и начина на управление, а обществата ни да се научат да комбинират сърце с ефективност и качество на социалното въздействие. За информация относно форума, планираните събития, поканените лектори, пълен списък на партньорите и регистрацията – моля посетете EMPATHEАST.