JuniorAchievementBulgaria
header_pic

Ексклузивни обучения за бизнес констелации и разказване на истории (storytelling) на 21 и 22 юни

2019-06-21

Ексклузивни обучения за бизнес констелации и разказване на истории (storytelling) на 21 и 22 юни

По покана на JA България, the Edge и Your Ideas Matter водещи бизнес обучители от Холандия представят практически инструменти за управление на бизнеса и успеха

JA България, the Edge R&D и Your Ideas Matter предлагат на вашето внимание ексклузивни вечерни работни ателиета на 21 и 22 юни 2019г., базирани на методи като бизнесконстелация и разказване на истории (storytelling), които да се водят от нашите приятели от Холандия - Martijn Meima и Frederique te Dorsthorst.

Работното ателие на тема „Get New Business Insights using Business Constellations“ ще бъде водено от Martijn Meima на 21 юни между 18:00 и 21:00 часа в София. Martijn е опитен фасилитатор на бизнес констелации и обучител от Холандия. Той е експерт по бизнес интуиция в Европа и се е специализирал професионално да използва интуицията и интуитивните методи. Методът, който той представя, е един от най-мощните инструменти, с които се е сблъсквал - бизнес констелациите. Те осигуряват прост, ефективен и понякога магически начин за намиране на основната причина за бизнес предизвикателствата в компанията. За регистрация и билети можете да проследите връзката ТУК.

Можете да намерите повече информация за бизнес констелациите на уебсайта на Martijn или да гледате неговите уебинари „Всичко, което трябва да знаете за бизнес констелациите

Frederique te Dorsthorst е международен разказвач на истории (story worker), треньор и коуч от Холандия. Тя помага на хората да се справят със собствения си разказвателен интелект, така че те наистина могат да бъдат героите на собствения си живот, вместо живота им да бъде живян от други. Семинарът й е озаглавен „Unleash the power of your (business) story” и ще бъде организиран на 22 юни между 18.00 и 21.00 часа. В този семинар ще получите представа за силата на вашата собствена (бизнес) история и как можете да я използвате, за да бъдете успешни по свой начин в живота и / или бизнеса си. Силата на историите е впечатляваща. Историите могат да ви помогнат да постигнете това, което искате, но те също могат да ви пречат и да ви свалят. За регистрация и билети можете да проследите връзката ТУК.

За повече информация за семинара http://vertelvrouwe.nl/unleash-the-power-of-your-businessstory/

Ателиетата ще се водят на английски език в София. Мястото ще бъде обявено на по-късен етап в зависимост от броя на регистрираните участници.

За повече информация или въпроси за заплащане можете да се свържете с Венета Куйова, veneta.kuyova@jabulgaria.org , 0889519953.