JuniorAchievementBulgaria
header_pic

HP Inc. – стартирай своята кариера с нас!

2018-09-20

HP Inc. – стартирай своята кариера с нас!

 

HP Inc. вярва в иновациите. Тези иновации, които правят живота на хората по-добър. Тези иновации, които определят нашето бъдеще, както в сферата на персоналните системи, решенията за печат и IT услуги, така и таланти.

HP internship

През септември 2018 година компанията е отличена в класацията на списание Forbes като един от най-добрите работодатели на младежи на световно ниво. Тяинвестира в талантите и им предоставя уникалната възможност да учат, да развиват потенциала си и да дадат своя личен принос в света на технологиите.

HP Inc.вярва в талантите – и стажантската програма е пример за това. В България до момента са  организирани пет стажантски вълни, в рамките на които участниците в програмата имат възможността да:

  • придобият опит, знания и умения в стимулираща и вдъхновяваща среда

  • развият лидерските си качества и да реализират идеите си

  • получават подкрепата на личния си ментор, който ги подпомага в кариерното им развитиe

  • Интерактивните обучения са също важен елемент от персоналния план за развитие

Голяма част от участниците в стажантската програма намират реализация на постоянни позиции в компанията и продължават своето кариерно приключение с HP Inc.

 

Вижте и какво споделят нашите настоящи и бивши стажанти:

"В HP връзката между индивидуалните роли е видима и директно обвързана с целите на организацията. Когато виждам тази взаимовръзка, усещам значението и смисъла на работата си, и дори като стажант имам възможността да дам своя принос към постигането на целите и реализирането на стратегията на компанията." Елжана Динчева, стажант

"Като глобална компания HP дава възможността да срещнеш хора от  цял свят, да общуваш  с тях и дори да станете приятели, докато работите заедно. Това те прави и уверен в комуникацията ти на чужди езици." Ален Христов, бивш стажант, който впоследствие е назначен на регулярна позиция в компанията.

 

Ако сте готови за това вълнуващо приключение, стартирайте кариерата си с нас и станете част от света на иновациите! Стажанската ни програма е отворена за нови таланти, кандидатствйте тук!

 

winning with HP