JuniorAchievementBulgaria
header_pic

Интервю с Калин Таушанов, финансов анализатор на Experian

2017-03-22

Интервю с Калин Таушанов, финансов анализатор на Experian

Интервю с Калин Таушанов, финансов анализатор на Experian.  За тези които не са запознати, Experian ще бъдат една от презентиращите компании по време на кариерния форум “Професиите на бъдещето” от JA Bulgaria, който ще се проведе на 29 март 2017. Може да се регистрирате за участие безплатно ТУК.

 

Как професионалната ви реализация се припокрива с мечтите ви като малък/малка „какъв да стана, когато порасна“?

Кариерният път на всеки е динамичен и е натоварващо човек да има стереотипи. Важното е всеки да изпитва удовлетвореност от това, което прави, независимо дали е било според първоначалния план или се е променило с течение на времето.

 

Опишете професията ви и професионалния ви делник на 10 годишно дете в 1 изречение?

Като игра на футбол – кооперираш се с други хора, заедно се стремите към обща цел, а за да успеете трябва да положите големи усилия.

 

Кое е най-голямото предизвикателство и най-приятната изненада на вашата позиция, за които не сте предполагали, преди да станете част от екипа на Experian?

Най-голямото предизвикателство е да успееш да оправдаеш гласуваното доверие въпреки трудностите. Бях много приятно изненадан от положителното отношение и неформалните отношения с преките ми мениджъри в София.

 

Ако трябва да дадете на някого един финансов съвет, какъв би бил той?

Самообразовайте се ежедневно. За неща, които не разбирате, ползвайте услугите на доказан финансов специалист. Със сигурност тази малка инвестиция ще има добра възвръщаемост, ще ви спести пари и време.

 

Ако си на възраст от 16 до 26 години и се интересуваш от кариера във финансовия сектор, запази времето от 12 до 18 часа на 29 март, за да чуеш за бизнес делника на професионалисти от световни топ компании като Experian, VMware. Microsoft, NN, Mastercard, Citibank, Metlife, Societe Generale Expressbank, UniCredit Bulbank, PWC и други. Ще научиш как се става част от елитна компания, както и за най-новите тенденции на работното място. Запази своето място безплатно ТУК.