JuniorAchievementBulgaria
header_pic

Интервю с Петя Костадинова, младши специалист търговски операции в Experian

2017-03-25

Интервю с Петя Костадинова, младши специалист търговски операции в Experian

Интервю с Петя Костадинова, младши специалист търговски операции в Experian.  За тези които не са запознати, Experian ще бъдат една от презентиращите компании по време на кариерния форум “Професиите на бъдещето” от JA Bulgaria, който ще се проведе на 29 март 2017. Може да се регистрирате за участие безплатно ТУК

 

Как професионалната Ви реализация се припокрива с мечтите ви като малък/малка „какъв да стана, когато порасна“?

Осъзнавам, че съм имала доста смели мечти като малка – исках да съм космонавт и да пътувам до други планети. Реално се осъвършенствах в друга посока. На 5 години е трудно да се сетиш за „специалист търговски операции“.

 

Опишете професията Ви и професионалния Ви делник на 10 годишно дете в 1 изречение?

„Аз следя дали хората, които си купуват програми от нас, плащат правилната цена“. Днес 10-годишните деца използват повече компютри от нас в свободното си време, вече е по-лесно да им обясниш всичко.

 

Кое е най-голямото предизвикателство и най-приятната изненада на вашата позиция, за които не сте предполагали, преди да станете част от екипа на Experian?

Най-голямото предизвикателство беше да изградим екипа в офиса на Experian в София и да запознаем останалата част от бизнеса с нас и нашата дейност; а най-голямата изненада е самият екип – когато работиш с приятели всичко е по-приятно.

 

Ако трябва да дадете на някого един финансов съвет, какъв би бил той?

Не предоставяйте лична финансова информация на никого и следете средствата си, за да се предпазите от недоброжелатели.

 

Ако си на възраст от 16 до 26 години и се интересуваш от кариера във финансовия сектор, запази времето от 12 до 18 часа на 29 март, за да чуеш за бизнес делника на професионалисти от световни топ компании като Experian, VMware. Microsoft, NN, Mastercard, Citibank, Metlife, Societe Generale Expressbank, UniCredit Bulbank, PWC и други. Ще научиш как се става част от елитна компания, както и за най-новите тенденции на работното място. Запази своето място безплатно ТУК.