JuniorAchievementBulgaria
header_pic

Избрани кандидати проект "Зелено предприемачество за устойчиво развитие"

2014-09-19

Екипът на Джуниър Ачийвмънт България има удоволствието да обяви избраните кандидати за участие в онлайн обучителния курс по "Зелено предприемачество за устойчиво развитие" - ще ги намерите в прикачения файл. Извиняваме се на всички, които очакваха с нетърпение резултатите още вчера, но процесът на селекция се оказа по-продължителен от планираното. Всеки кандидат е оценен от трима независимо проверяващи на базата на 6 критерия: владеене на английски език, демонстрирано в отговорите на въпросите; релевантност на предоставените сертификати/препоръки за владеене на английски език; лична мотивация; изразени мнения и идеи, които предпоставят активното участие на кандидата в курса; личен интерес към темата за устойчивото развитие; описание на личните очаквания от курса и принос с предложения към темите и лекторите. 

Одобрени са 3 кандидати повече от обявената бройка от 50 души, тъй като точките на последните 5 кандидати съвпадат.

Всички одобрени кандидати ще получат на имейлите си информация какво следва оттук нататък - детайли за достъп до платформата с видео уроците и всичко останало!

Проектът "Зелено предприемачество за устойчиво развитие" се финансира в рамките на Програмата за подкрепа на НПО в България по Финансовия механизъм на Европейското икономическо пространство 2009-2014 г.

Коментари

2016-11-17

2019-08-09