JuniorAchievementBulgaria
header_pic

JA Bulgaria участва в събитието „Добрите практики на фокус “, състояло се за втори път

2023-05-03

JA Bulgaria участва в събитието „Добрите практики на фокус “, състояло се за втори път

 

JA Bulgaria взе участие в откриването на второто издание на образователния форум "Добрите практики на фокус", където имаше обособен щанд. Фондацията запозна присъстващите с дейността си, показвайки програмите, проектите и инициативите, които я характеризират.

Образователният форум се състоя в хотел Рамада на 29-30 април 2023 г.

Бяха организарани презентации и отворени дискусии, в които над 300 учители, ученции, родители и експерти да обменят идеи за възможностите на образованието и да идентифицират най-добрите възможни практики за допълнителното развиване на областта.

 

 

 

 

 

"Бъдещето се гради урочна единица по урочна единица", с тези думи Траян Траянов, изпълнителният директор на фондация Заедно в час, приветства учители и представители на различни образователни огранизации и институции на събитието "Добрите практики на фокус". Ние, JА Bulgaria, имахме възможността да представим нашите материали за този смел строеж, които са финансово устойчиви (Практични финанси; Лични финанси), екологични (Зелено предприемачество и ЕкоУскорител), иновативни (Учебна компания) и популярни сред младежите (Мениджър за един ден). 

 

Заедно градим бъдещето!