JuniorAchievementBulgaria
header_pic

JA спечели престижната PR награда за CSR проект - "PR Приз 2017"

2017-05-26

JA спечели престижната PR награда за CSR проект -

 

На 18 май на официална церемония в Софийската градска художествена галерия бяха раздадени годишните награди на Българското дружество за връзки с обществеността “PR Приз 2017”. JA взе специалната награда на Комисията по етика към БДВО и Първа награда за CSR кампанията ни "Вдъхнови бъдещето" за 15-то издание на "Менижър за един ден"!

 

„Мениджър за един ден” е най-дългоочакваното и популярно от всички събития на JA Bulgaria и 15-тото издание на инициативата се проведе на 17 ноември 2016 г. "Мениджър за един ден" е на практика образователна програма и е най-директният подход на JA Bulgaria за среща на младите хора с реалния бизнес. Целта на инициативата е да даде възможност на ученици и студенти за ранно кариерно ориентиране и придобиване на ценни умения за бъдещия им професионален път, а на компаниите и организациите домакини възможност да покажат своята отговорност към развитието на потенциала на младите хора на България.

 

Всяка година до 500 компании и 1000 ученици и студенти в цялата страна прекарват един ден във водещи български и международни компании и учат директно от топ мениджърите и топ служителите им. Въпреки че са заедно само един ден, много от младежите и техните домакини продължават да поддържат връзка и след това. Предложения за стажове или работа са често срещана практика към добре представилите се младежи.

 

„Мениджър за един ден“ е една от първите инициативи на JA и като такава е и най-популярната. 15-тото поредно издание е вид специална годишнина и повод за гордост, но от друга страна беше и моментът, в който екипът ни осъзна, че е време за промяна и обновена комуникация на програмата – както към работодателите, така и към участниците. Затова и екипът ни се фокусира над това да промени същността на събитието и да му вдъхне нов облик. 

 

Благодарим за подкрепата и партньорството в подготовката на инициативата през 2016 г. на Publicis SofiaNu Boyana Film Studios,Economy.bgКариериNetinfoHPE и всички, които се включиха в програмата! Щастливи сме. Горди сме. Благодарни сме. Готови сме за още по-добър "Мениджър за един ден" през октомври.