JuniorAchievementBulgaria
header_pic

Снимки

Джуниър Ачийвмънт България и Хюндай търсят най-готиното училище, което да спечели автомобил!

2014-10-10

Джуниър Ачийвмънт България и Хюндай търсят най-готиното училище, което да спечели автомобил!

От учебната 2014–15 година Джуниър Ачийвмънт България се включи в проекта на Хюндай Европа за насърчаване на предприемаческото образование в гимназиален етап – Skills for the Future (допълнителен модул към „Учебна компания“). В рамките на това партньорство Хюндай Европа дарява четири коли на най-готините училища в Европа, работещи по проекта Skills for the Future (допълнителен модул към „Учебна компания“). Ако искате ВАШЕТО училище да е едно от тях, ето какво трябва да направите:

1. Попълнете този формуляр и се запишете за участие в състезанието. Печелившите училища ще бъдат определени въз основа на следните критерии:

  • Facebook харесвания на снимка: всяко училище, което иска да участва в конкурса, трябва да качи снимка на страницата на JA-YE Europe тук. След като я качите, кажете на всички ваши приятели, роднини, дори и на цялата общественост, че сте го направили и ги накарайте да харесат снимката! Споделете я в своя профил в социалните мрежи с хаш таг: #SFF_Car.
  • Мотивационен текст до 150 думи защо точно ВАШЕТО училище трябва да спечели колата. Споменете в мотивацията си защо и как ще използвате колата, ако я спечелите J

Селекцията:

Училищата, които ще грабнат четирите коли, ще бъдат избрани по следните критерии:

  • 60% - от гласуването на публиката във Facebook. В зависимост от това, колко училища ще се включат в състезанието, те ще получат класиране в зависимост от гласуването на публиката във Facebook. Това класиране ще бъде бъде умножено по 60%, преобразувано в точки и това ще е първият компонент от определянето на победителя.
  • 40% - от мотивационния текст. Жури, състоящо се от двама човека (представител на JA YE Европа и Хюндай), ще разгледа мотивациите и ще ги оцени по скала от 1 до 10. Получената оценка ще се умножи по 40% и ще бъде прибавена като втори компонент при оценката на победителя.

NB! Ja-Ye ще публикува специален албум с изпратените от вас снимки на тяхната страница във Фейсбук. Гласуването ще се отчита само и единствено за вашата публикация във въпросния албум в периода 28.10 - 13.11 . 

Срокове за участие:

Регистрация на професионалните гимназии до 19 октомври 2014

Гласуване във Facebook: 28 октомври – 13 ноември 2014

Обявяване на резултатите – 14 ноември 2014

Кой може да участва:

Всички училища, работещи по програмите на Джуниър Ачийвмънт

Трябва да се регистрирате тук

Всяко училище трябва да бъде одобрено от националния офис на Джуниър Ачийвмънт