JuniorAchievementBulgaria
header_pic

Какво би попитал мениджърите на Кока-Кола Хеленик България и JA България?

2018-02-13

Какво би попитал мениджърите на Кока-Кола Хеленик България и JA България?

 

Какво би попитал компанията, избрана за най-предпочитан работодател сред студентите за 2017 г. и неправителствената организация с 20-годишна история в страната?

 

За първи път техните управленски екипи се събират на едно място, за да чуят твоя въпрос, да ти дадат своя отговор и да споделят опита и пътя си към успеха.

На 6-ти март 2018 г. (вторник), от 18:00* часа в София, София Тех Парк, сграда „Инкубатор“, зала „JA Startup Hambar“ ти и твоите въпроси ще бъдете основни действащи лица, а отговорите ще получите от:

 

 

 

Можеш да бъдеш един от петдесетте участници, които ще станат част от дискусията, като зададеш своя въпрос към мениджърите на Кока-Кола Хеленик България и Джуниър Ачийвмънт България и се регистрираш в безплатния формуляр за участие до 2 март 2018 г. 

 

 

Събитието се организира като част от образователната програма “Дай старт на успеха“- Youth Empowered, която стартира у нас през 2017 г. от Кока-Кола ХБК и JA България. В рамките на пилотното си издание, програмата даде възможност на близо 650 ученици от 7 града – Гоце Делчев, Костенец, Лом, Самоков, Своге, София и Търговище да преминат през обучения за личностно и бизнес развитие, да упражнят наученото и да работят с ментори от бизнеса.


За да достигне до още повече млади хора в страната, програмата Youth Empowered вече е онлайн: www.youthempowered.bg Тя е напълно безплатна и в нея можеш да намериш теоретични и практически обучения, да се включиш в онлайн и офлайн менторски сесии със специалисти от различни сфери и да получиш отговори на своите въпроси.

 

 

*Регистрацията на мястото на събитието ще бъде между 17:30 – 18:00 часа.