JuniorAchievementBulgaria
header_pic

Какво да очаквате? – Rising Stars 2015

2015-06-03

Какво да очаквате? – Rising Stars 2015

 

В последните дни преди провеждането на младежкия бизнес форум “Изгряващи звезди” искаме да ви споделим няколко вълнуващи детайли покрай организацията на събитието:

Награди 

За трета година, партньорите ни от Хюндай ще връчат наградата „Hyundai Brilliant Young Entrepreneurs Award“ на най-добре представилия се  студентски стартъп.  Награда е чек за 15,000 евро директна инвестиция в идеята.

 

По време на събитието Антония Шаламанова  от София Тех Парк ще връчи  наградата „Предприемачески дух“.

 

SAP – подкрепят програмата “JA Startup” – при студентите и в рамките на форума в петък ще участват в журито техни представители Любомир Пашов и Георги Гергинов и ще връчат наградата „Иновативен бизнес“.

 

Нестле, които са партньор на програмата “JA Startup” при студентите, и в рамките на форума в петък ще участват в журито, ще връчат наградата „Най-добра маркетингова стратегия“.

 

Награда “Брандико” на Министерство на икономиката – Ивайло Грънчаров за най-оригинална търговска марка и лого.

 

Невена Иванова от името на Център за развитие на човешките ресурси ще връчи награда в категория „Най-добра презентация“ при ученици.

 

Амджен,  които усилено подкрепят програмата „Стартъп“ в медицинските университети и  биологичните специалности, ще връчат тяхната награда за „Социален бизнес”.

 

Уъркшоп “10 иновативни начина за търсене на работа ”

 

Друг интересен факт, който може да ви е убягнал е, че в рамките на форума нашите партньори от Manpower ще проведат уъркшоп “10 иновативни начина за търсене на работа ”. Може да го посетите от 15.30 до 16.30 в семинарната зала на партерния етаж.

 

Хапване, музика и добро настроение.

 

Водещ на официалната церемония сутринта на Младежки бизнес форум „Изгряващи звезди“ ще бъде Филипа Иванова – водещ и изпълнителен продуцент на новините на БНТ 2. Този факт ни кара да се гордеем много, тъй като Филипа е алумни на Джуниър Ачийвмънт България. Участвала е активно в развитието на Алумни клуба, бив участник по програма „Учебна компания“, както и  Министър на финансите за един ден.

 

С голямо удоволствие ви споделяме, че Антон Хекимян ще бъде водещ на церемонията по награждаване на победителите в състезанието. Тези от вас, които взеха участие в “Мениджър за един ден” и присъстваха на церемонията по откриването, със сигурност помнят колко приятна бе атмосферата в залата благодарение на харизматичното му излъчване и неговия опит! 

 

Колкото до музикалното оформление – тази година се доверихме на учебната компания от Radio 9 Team, които ще поддържат доброто настроение в залата по време на деня. Друг повод за вълнение е това, че на вечерната церемония сме поканили на нашата сцена Zafayah и Roots Rocket.

 

В допълнение, нашите партньори от Subway, Mondelez  и Кока Кола са се погрижили за това всички участници да бъдат сити и широко усмихнати по време на събитието, така че очаквайте разни изненади и награди от тяхна страна.

Rising Stars 2015 се провежда с подкрепата на: