JuniorAchievementBulgaria
header_pic

Конкурс за есе на тема „Стажът – първа стъпка в моята кариера”

2015-08-03

Конкурс за есе на тема „Стажът – първа стъпка в моята кариера”

 

Kaто партньор на Съвета на жените в бизнеса в България имаме удоволствието да Ви поканим да участвате в национален конкурс за есе на тема „Стажът – първа стъпка в моята кариера”.

Конкурсът за стажанти е част от Националната стажантска инициатива на Съвета на жените в бизнеса под патронажа на Ева Паунова,  депутат в настоящия Европейски Парламент. Национална стажантска инициатива „Оставам в България“ на Съвета е най-мащабната професионална стажантска програма в България.  В нея български и международни компании, сред които и Джуниър Ачийвмънт България се обединяват, за да покажат реални възможности на активните и образовани млади хора за реализация в България. 

Формата и дължината на есето са свободни. Обичайният формат на есето е текст, но журито ще приеме и есета под формата на видео, prezi и т.н. Важното е кандидатурата да изразява на български по ясен и оригинален начин Вашата идея по зададената тема.

 

За участие в конкурса изпратете Вашето есе на e-mail: konkurs@womeninbusiness.bg в срок до 6 септември 2015 г.

 

Наградите за първо, второ и трето място ще бъдат връчени на официална церемония в София на 28 септември 2015 г.  Ще има две нива на селекция. Всички участници, чиито есета са преминали през първо ниво, ще се борят за големите награди. Те  ще получат и покана  да бъдат гости на официалната церемония със специален гост Ева Паунова.

Голямата награда: плакет и сертификат за първо място, заедно с посещение в Европейския Парламент в Брюксел. Разходите по транспорта и настаняването се поемат изцяло от Съвета на жените в бизнеса.

На официалната церемония по награждаването ще бъдат връчени втора и трета награда, които ще получат на сцената плакет и сертификат, както и възможност за среща с Ивайло Калфин, заместник министър-председател на България и министър на труда и социалната политика.

Журито, съставено от членове на Съвета на жените в бизнеса, и почетния член на Съвета Ева Паунова,  си запазват правото да учреди и допълнителни специални награди при консенсусно решение. Изпълнителният директор на ДАБ, Милена Стойчева е член на Съвета на жените в бизнеса.

Екипът на Джуниър Ачийвмънт България ви насърчава да участвате и ви желае успех.