JuniorAchievementBulgaria
header_pic

Снимки

МОН одобри учебниците по технологии и предприемачество за 2., 6. и 8. клас на Анубис, Булвест 2000 и JA Bulgaria

2017-08-15

МОН одобри учебниците по технологии и предприемачество за 2., 6. и 8. клас на Анубис, Булвест 2000 и JA Bulgaria

 

Проектите на новите учебници за 2., 6. и 8. клас на ИК „Анубис“ и издателство „Булвест 2000“ бяха одобрени от Министерството на образованието и науката на първи етап. В това число влизат и учебните комплекти по новия предмет технологии и предприемачество, в авторските колективи на които са експерти от екипа и мрежата на JA Bulgaria. Оценителите дадоха на комплектите, създадени от водещи университетски преподаватели, методисти и учители,  максимални оценки.

 

„Изключително сме развълнувани от високите оценки, които МОН даде на нашите учебници! Радваме се да научим, че неуморните ни усилия дават отлични резултати. Убедени сме, че новите ни учебни комплекти ще се харесат и от учителите, тъй като те са създадени с много внимание именно за тях!“, коментира добрата новина управителят на ИК „Анубис“ Николай Табаков.

 

Всички учебници са придружени от електронни варианти, които също бяха одобрени от МОН. Безплатен достъп до тях ще имат учителите, избрали да работят през годината по учебниците за съответните предмети на ИК „Анубис“.

 

„Това, към което се стремим в нашите учебници, е да дадем нов поглед към технологиите през перспективата на предприемачеството. Уверени сме, че в тях учителите ще намерят отговори на всички свои въпроси, свързани с преподаването на предприемачеството, както и много вдъхновение!“, допълни г-жа Милена Стойчева, изпълнителен директор на JA Bulgaria.

 

 

Демоверсии на новите учебници по “Технологии и предприемачество” на Анубис-Булвест може да разгледате тук:

 

2. клас - http://bulvest.com/DemoBooks2017/b2tp/index.html

 

6. клас - http://anubis.bg/DemoBooks2017/a6tp/index.html

 

8. клас - http://anubis.bg/DemoBooks2017/a8TP/index.html

 

 

Предстои процедурата за пригодност, в която своята оценка за приложимостта на учебните комплекти ще дадат и българските учители, преподаващи във 2., 6. и 8. клас. За тази цел в следващия месец те ще получат безплатни екземпляри на всички одобрени комплекти. Нашите партньори – ИК „Анубис“ и Издателство „Булвест 2000“, гарантират, че след окончателното им одобрение, всички учебници ще бъдат доставени в училищата навреме за новата 2017/2018 учебна година.