JuniorAchievementBulgaria
header_pic

Най-важният финансов съвет на Олег Григоров от NN Bulgaria

2017-03-27

Най-важният финансов съвет на Олег Григоров от NN Bulgaria

Олег Григоров е Дипломиран финансов консултант, част от екипа на NN Bulgaria. По време на форума "Професиите на бъдещето", който ще се проведе на 29 март 2017, той ще говори за Професионална реализация от бъдещето в сферата на финансовото консултиране.  Aко темата ти се струва интересна, може да се регистрираш за участие безплатно ТУК

 

Опишете професията Ви и професионалния Ви делник на 10 годишно дете в 1 изречение? 

Моята работа е да събирам опита на хората, които са успели да постигнат в живота това, което много силно желаят, за да помагам на останалите и така че, денят ми протича в срещи и разговори и с едните, и с другите. 

 

Кое е най-голямото предизвикателство и най-приятната изненада на вашата позиция, за които не сте предполагали, преди да станете част от екипа на NN?

Никога не съм си представял какъв огромен процент от хората имат нужда от съвети по финансово планиране, а колко малко всъщност го осъзнават. Работейки за компанията срещнах всички тези хора. А това е богатство.

 

Ако трябва да дадете на някого един финансов съвет, какъв би бил той?    

Помогни си сам, за да помогне и Господ! Но практически изглежда така, всяко намерение си остава само такова, докато не направиш първата стъпка сам. Дали това е финансов съвет? Да, това е И финансов съвет! 

 

Ако се интересуваш от кариера във финансовия сектор, запази времето от 12 до 18 часа на 29 март, за да чуеш за бизнес делника на професионалисти от световни топ компании като Experian, VMware. Microsoft, NN, Mastercard, Citibank, Metlife, Societe Generale Expressbank, UniCredit Bulbank, PWC и други. Ще научиш как се става част от елитна компания, както и за най-новите тенденции на работното място. Запази своето място безплатно ТУК.  

 

Олег Григоров за своето образование и кариерен път: 

Завършил съм много отдавна висше образование във Военно училище "В. Левски" - специалност за работа в чужбина. През 2011 завърших Институт за дипломирани финансови консултанти в България, което беше спонсорирано от NN. В последствие, методът на Комплексно финансово планиране на ИДФК, приложен от мен, беше приет като методика за работа в NN. Около 8 години съм работил като личен консултант като през това време съм печелил всички индивидуални класации в компанията. От 2 години освен това обучававам консултанти като Мениджър на агенция, които продължават традицията.