JuniorAchievementBulgaria
header_pic

Обучение по управление на проекти в Боровец

2019-06-25

Обучение по управление на проекти в Боровец
 
На 21 и 22 юни в Боровец се проведе обучение за ученици и студенти на тема "Управление на проекти за начинаещи". Обучението се финансира от HP Bulgaria и в него се включиха 20 доброволци на компанията, които работиха в групи с участниците. 
 
В първия ден на обучението, участниците се включиха в интерактивни занимания, които помогнаха за определянето на ключовите моменти за едно добро управление на един проект. В последвалите практически занимания, екипите работиха по зададен казус, като целта беше за конкретно време да постигнат определена цел в края на своя мини проект. Това исикваше определяне на план, разпределение на роли в екипа, и всички съпътстващи дейности. Накрая всички с усмивки и шеги представиха своите резултати. Техните презентации видя и специалния гост на обучението, г-н Петър Захариев, Site Manager в HP Bulgaria. 
 
През втория ден, екипите работиха върху уменията си да оформят и подредят по ефективен начин своята автобиография и разгледаха различни примери и съвети от HR екипа на HP Bulgaria. 
 
Благодарим за гостоприемството на екипа на хотел Лион, които се погрижиха за престоя на групата в Боровец!
 
Следете нашите инфо канали и за следващи обучения с HP Bulgaria и останалите ни бизнес партньори. 
 
 
Facebooк страница | LinkedIn страницаTwitterИмейл бюлетин