JuniorAchievementBulgaria
header_pic

Онлайн среща с предприемача Дарин Маджаров, създател на ucha.se

2014-09-19

Първата онлайн среща ще се състои на 17 януари 2014 г. от 12.30 ч.

Уважаеми приятели,

верни на традицията си да ви изненадваме приятно в началото на всяка нова година, през месец януари 2014 г. стартираме нова инициатива, чрез която ще ви срещаме с успешни български предприемачи в Интернет. Това ще даде възможност на ученици и учители от цялата страна да се включат в срещите и да се запознаят виртуално с някои от най-перспективните бизнес лидери на България.

Първата онлайн среща ще се състои на 17 януари 2014 г. от 12.30 ч. Ще ви запознаем с Дарин Маджаров, млад предприемач, създател на образователната онлайн платформа Уча.се. Чрез видео уроци по различни предмети и за различни класове платформата дава възможност на учениците да учат бързо, лесно и интересно и да усвояват успешно учебен материал, който иначе им изглежда сложен.

Дарин Маджаров е автор на над 550 видео урока по Математика, Физика, Химия, Биология, Английски език и други. Целта му е да превърне Уча.се във виртуалната среда, на която учениците от това и бъдещите поколения се вдъхновяват, учат и се подготвят за училище. Дарин завършва с медал за отличен успех (6.00) Априловска гимназия през 2006 г. През периода 2006 – 2011 г. получава бакалавърска и магистърска степен по електроника и компютърни науки в Jacobs University (Якобс Университет) в Бремен, Германия. От 2011 г. е докторант в областта на възобновяеми източници на енергия и електрически коли в KU Leuven (Католически университет, Льовен), Белгия.

По време на онлайн срещата ще имате възможност да чуете от Дарин как е започнал своя бизнес, какво го е вдъхновило, защо е избрал точно образователната сфера, какви предизвикателства е преодолял и какви са бъдещите му планове. Ще можете да задавате и своите въпроси, на които той ще отговори с удоволствие!

За да се запишете за участие, моля попълнете регистрационния формуляр по-долу в срок до 15 януари 2014 г. (сряда). Може да се включвате както индивидуално, така и цели класове, стига да имате необходимата техника – компютър със слушалки, микрофон и уебкамера и интернет връзка.

Срещата с Дарин Маджаров е част и от програма “Учебен социален бизнес”, в която ще можете да се регистрирате за участие за тази учебна година съвсем скоро! Очаквайте подробности на платформата за учебни компании и на уебсайта на Джуниър Ачийвмънт!

Коментари

2016-09-12

2016-11-17

2018-10-05

2019-07-31