JuniorAchievementBulgaria
header_pic

Снимки

Открий кариерата за себе си! Регистрирай се в MFD Talks 2016!

2016-10-28

Открий кариерата за себе си! Регистрирай се в MFD Talks 2016!


Предстои 15-то издание на “Мениджър за един ден”, една от най-значимите и разпознаваеми в страната инициативи на JA Bulgaria, свързана с кариерното ориентиране. Целта й е да даде начало на професионалната реализация на ученици и студенти на възраст между 16 и 23 години

Във връзка с юбилея на инициативата, JA Bulgaria стартира пилотно MFD Talks - дискусии, които имат за цел да помогнат на младите хора по-лесно да се ориентират коя професия е подходяща за тях, как да напишат "мега якото" мотивационно писмо и да разберат кои са често срещаните грешки при кандидатстването при работа. В отделна едночасова сесия HR специалисти ще предоставят индивидуални кариерни консултации на млади хора.

Събитето е отворено за всички любопитни ученици и студенти, само след предварителна регистрация. Местата са ограничени!  То ще се проведе на 7 ноември 2016 г. в Стартъп Хамбара на JA Bulgaria в София Тех Парк.        

 

 РЕГИСТРАЦИЯ ДО 4 НОЕМВРИ 2016 Г.!

 

 

JA StartUp Hambar се намира на партерно ниво в сграда „Инкубатор“ в София Тех Парк. Адресът на София Тех Парк е бул. „Цариградско шосе“ 111Б. 
 

Ако идвате с градски транспорт, най-лесният начин е да хванете автобус 84 и да слезете на спирка „София Тех Парк“. Тя се намира точно отсреща на сградите на комплекса. За да стигнете до него, моля преминете по пешеходния мост. След като преминете, трябва да намерите табелки, които ще ви ориентират къде да намерите сградата на „Инкубатора“.

Идвате от централния вход срещу зала „Арена Армеец“ и ползвате градски транспорт: 

Трябва да слезете на спирката „Площад на авиацията“. Транспортни средства, които спират там: автобус 84, 280 или 306
Тролейбуси: 4, 5, 8 или 11

Слизайки на спирката, от лявата ви част се пада зала „Арена Армеец“. Продължавате към бул. „Шипченски проход“, като държите десния третоар. На по-малко от 100 метра след спирката има нов асфалтиран път, който се качва на горе и надявсно, има табела „София Тех Парк“. Следвате табелата и влизате в комплекса. Там търсите табелки за Incubator.