JuniorAchievementBulgaria
header_pic

Отвори регистрацията за втория иновационен семинар за студенти от медицински, биологични и химични специалности

2015-05-13

Отвори регистрацията за втория иновационен семинар за студенти от медицински, биологични и химични специалности

Джуниър Ачийвмънт България има удоволствието да ви покани за участие във втория за годината Иновационен семинар за студенти, докторанти и преподаватели, организиран в партньорство с Amgen Bulgaria. Целта на семинара е да мотивира младите хора с интерес към новите технологии в сферите на медицината, биологията, химията и фармацевтиката да открият предприемаческия дух в себе си, да разберат повече за иновациите в тези сфери и самите те в екип да разработят креативни идеи с предприемачески потенциал за разрешаване на конкретни казуси в тези области.

Иновационният семинар ще се проведе на 13 май 2015 г. от 9:00 часа в Hotel Festa, София.

В изминалото издание на събитието в рамките на 5 часа пред младежите бяха представени основните политики на Джуниър Ачийвмънт България и Амджен България за насърчаване на предприемачеството в медицинските специалности. Също така, пред студентите бе поставен казус с общозначим проблем – да измислят нов начин за борба срещу рака, като в последствие те трябваше да презентират своите решения пред жури. Представителят на Amgen, Румяна Петрова, даде ценна обратна връзка на екипите и ги насърчи да продължават да работят за реализирането на проекта си.

За да заявите своето участие, молим да попълните формуляра на линка по-долу, като е възможно да се запишат за участие както преподаватели без студенти, така и студенти без преподаватели, както разбира се и групи от студенти + преподавател:

Тук може да видите снимки от първия иновационен семинар: https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1561697517443418&id=1544745445805292.