JuniorAchievementBulgaria
header_pic

Покана за обучение по програма "Учебна компания" в гр. Средец

2018-06-11

Покана за обучение по програма

Джуниър Ачийвмънт България Ви кани на обучение по програма Учебна компания, призната от Европейската комисия за “Най-добра практика в обучението по предприемачество”.

Обучението ще се проведе 5-7 юли 2018 г, ОДК, гр. Средец. То е част от проект за сътрудничество между Джуниър Ачийвмънт Европа (JA Europe) и Европейски институт за иновации и технологии (EIT). Целта на инициативата е да запознае младежите с предимствата на работата със Суровини и Природни ресурси и възможностите за стартиращ бизнес в сферата. Идеята на проекта е да бъдат създадени 50 учебни компании, които да работят в направление „Суровини и Природни ресурси“ през учебната 2018-2019 г. Учебните компании по проекта ще имат възможност да участват в състезанието за най-добра учебна компания на България 2019 г., но също така ще се състезават помежду си в отделна категория и трите най-добри ще бъдат отличени. Обучението е безплатно и участниците ще получат един кредит. Джуниър Ачийвмънт покрива разходите за храна и нощувки на 05-06.07.2018 г. Условието за участие е преминалите обучение да създадат учебна компания, която да работи в направление „Суровини и Природни ресурси“ през учебната 2018-2019 г.

В обучението в Средец е предвидена част посветена на „Суровини“, която цели да разясни сектора и да помогне за генериране на идеи за дейност на учебни компании.

 

Срокът за подаване на заявки за участие е до 22.06.2018 г. включително. В секция "Документи" ще намерите и покана с включена програма на обучението.

До обучението ще бъдат допуснати първите 50 кандидати, подали заявки. За да заявите своето участие, моля попълнете кратък регистрационен формуляр тук: https://form.jotform.com/81553114721954