JuniorAchievementBulgaria
header_pic

ПОКАНА за участие на бизнес доброволци - ментори 

2021-10-14

ПОКАНА за участие на бизнес доброволци - ментори 

 

Джуниър Ачийвмънт България разполага с мрежа от над 700 училища в цялата страна, в които са въведени програмите за предприемачество и финансова грамотност. 

Програмата за бизнес доброволци и ментори стартира през 2010 година и цели да привлече повече  практици в класните стаи, за да направи образователния процес по-ефективен и интересен. Това става чрез споделяне на опит от света на бизнеса и превръщане на теоретичните знания в практика. Менторите, които се включват в тази програма, трябва да са отворени за променида се забавляват докато работят с млади хора, да имат желанието и възможността да споделят своя личен и професионален опит с младежи на възраст 14-18 години. 

Днес ние ТЪРСИМ хора, които да прегърнат мисията на Джуниър Ачийвмънт – да развиват и внедряват икономически образователни програми за млади хора чрез партньорство между бизнеса и образованието. Днес ние КАНИМ теб да станеш част от нашата мрежа от доброволци и ментори, като споделиш своите знания, умения и време с бъдещите млади предприемачи на България! 

През учебната 2021/2022 година ще подкрепим учебни компаниисъздаващи и разиващи идеите си в три направления: 

  • Зелено предприемачество и кръгова икономика 

  • Социално предприемачество 

  • Дигитално предприемачество 

 

Менторството включва: 

  • Участие във въвеждаща менторска среща - на която да разберете повече за програма Учебна компанияда се запознаете с другите ментори и да чуете повече от менторите от миналите издания на програмата; 

  • Ежемесечни срещи с 1-3 учебни компании. Препоръчително време: средно 2 срещи месечно за периода декември - април; 

  • Включване по ваше желание в допълнителни неформални срещи между ментори - това ще ви даде възможност да създадете контакти с други страхотниактивни и интересни хора; 

  • И разбира се - координационна подкрепа от страна на екипа ни. 

 

Заповядайте да разберете повече за възможностите за включване като ментори на онлайн информационна срещакоято ще се случи на 14.10.2021 (четвъртъкот 18:00 до 19:00 в ZOOM.  

Линк за регистрацияMeeting Registration - Zoom 

 

За допълнителна информация и въпроси: Диана Недева 

                * Tel:  + 359 897 016 405 

 

 Чуйте разказа на някои от нашите първи ментори в програмата.. (видео от 2014 г.)