JuniorAchievementBulgaria
header_pic

Посещение в Казaнлък по проект „Умения за бъдещето” с Хюндай

2016-03-18

Посещение в Казaнлък по проект „Умения за бъдещето” с Хюндай

 

През месец март 2016 г. продължават посещенията на представители на Джуниър Ачийвмънт България и маркетинг мениджърът на Хюндай България Витан Каснаков в училища, които участват в проекта „Skills for the future”(„Умения за бъдещето“), който се реализира у нас с подкрепата на Хюндай България.

Учениците от 10. и 11. клас на ПГ по транспорт и транспортен мениджмънт в Казанлък участваха в дискусии и групови дейности, посветени на новите технологии в автомобилостроенето и уменията на ефективния служител в този сектор. Учениците представиха своите идеи за иновативни продукти обвързани с автомобилната индустрия, с които ще участват на финала на проекта. Най-добрия екип ще представи България на европейския финал в Мадрид, който ще се проведе на 1-3 юни 2016 г.

Това, което предстои в следващите два месеца, са посещения и презентации в останалите училища, които са регистрирани по проекта – ПГ по механотехника „Юрий Гагарин“, гр. Русе, ПГ по туризъм „Пенчо Семов“, гр. Габрово, както и организирането на мастър клас в шоурума на Хюндай на 28 март 2016 г.

 

През месец март 2016 г. продължават посещенията на представители на Джуниър Ачийвмънт България и маркетинг мениджърът на...

Posted by JA Bulgaria on Friday, 18 March 2016