JuniorAchievementBulgaria
header_pic

Практични финанси по време на криза

2020-12-03

Практични финанси по време на криза

 

Програмата „Практични Финанси 2020-2021“, насочена към младежи от 9 до 11 клас, стартира с участието на мениджъри от водещи финансови компании в България

Нововъведените предпазни и ограничителни мерки отново наложиха завръщането към вече познатия формат на онлайн обучение, така характерно с липсата на жив контакт. Това не изненада JA Bulgaria, които от средата на лятото съгласуваха старта на програмата „Практични Финанси 2020-2021“ заедно със своите стратегически партньори УниКредит БулбанкNN България и БНП Париба Лични Финанси.

За да спомогнат за по-лесното и интерактивно възприемане на преподавания материал, водещи експерти и мениджъри от финансовия сектор ще обединят усилия и ще влязат отново в ролята си на ментори в рамките на програмата.

„Финансовата грамотност е в основата на изграждането и функционирането на всеки един бизнес и пътят на един предприемач минава през подготовка и овладяване на финансовите инструменти, знания и приложения. Благодарна съм, че нашите партньори отговорно прегръщат програмата и ни спомагат да я изкачим на едно още по-високо ниво. Тя се превръща в активен диалог между умни и отговорни младежи, желаещи да развиват предприемачески познания и умения, и експерти по финансите от водещи международни компании в България“, споделя Милена Стойчева, изпълнителен директор на JA Bulgaria.

Тази учебна година програмата „Практични Финанси 2020-2021“ ще стартира с открит тристранен уебинар на тема „Практични финанси по време на криза“. Сред поканените гости са Теодора Петкова, главен изпълнителен директор и председател на управителния съвет на УниКредит Булбанк, Жозе Салойо, управител на БНП Париба Лични Финанси С.А. и Анастас Петров, изпълнителен директор на NN Пенсионно осигуряване и търговски директор на NN Животозастраховане.

Всички ученици и преподаватели от страната, които имат интерес да се присъединят към срещата и да зададат важен за тях въпрос по темата, могат да го направят на следния линк: Click here to join the meeting

От JA България очакват всички участници на 03.12.2020 (четвъртък) от 16:30 часа.

 

 Ще излъчваме на живо през нашата Facebook страница.