JuniorAchievementBulgaria
header_pic

Предстои CEEDS'15 - най-влиятелното събитие в областта на дигиталните технологии в Централна и Източна Европа

2015-04-21

Предстои CEEDS'15 - най-влиятелното събитие в областта на дигиталните технологии в Централна и Източна Европа

Бъдещето на Дигитална Европа като единен пазар и дигиталната трансформация на бизнеса са водещите теми на CEEDS by Webit тази година. 

Европа се променя и най-влиятелното европейско събитие с фокус върху дигиталните, технологични и медиа/рекламни пазари на Централна и Източна Европа – CEEDS'15 by Webit ще посрещне Вице Президента на Европейската Комисия по Дигитален Единен Пазар Ансип и още 100 топ лектори и над 3000 посетители от 40 държави в София. 

На 21 и 22 април за седма поредна година София ще бъде домакин на CEEDS by Webit - събитието за дигиталните, технологинични и медиа/рекламни пазари със специален фокус върху Централна и Източна Европа, което тази година ще събере в столицата ни за два дни над 3000 посетители от 40 държави. Специален гост на събитието и участващ в програмата тази година ще бъде Вицепрезидента на Европейската Комисия Дигитален Единен пазар – Андрус Ансип, заедно с редица от най-известните имена в технологичната, дигиталната, маркетинг и стартъп сцена. Над 100 лектори ще поставят фокус върху бъдещето на Европа и региона, ще коментират настоящите и бъдещи перспективи, ще се споделят най-добрите практики и ще чертаят бъдещето на Дигитална Европа, в което София и CEEDS/Webit общността играят все по-важна роля.

От Джуниър Ачийвмънт България намираме събитието за полезно за всички вас, защото вярваме, че освен богата конферентна програма, бихте могли да осъществите полезни бизнес контакти с лидерите в технологичната и дигитална индустрия не само от България, но и от региона. Като партньор на събитието, успяхме да осигурим отстъпка от 20% при регистрация на наши партньори, ученици и приятели. При интерeс да се регистрирате на www.webit.bg въведете кода :JABCEEDSWEBIT20, който автоматично ще ви даде отстъпката. 

Тази година CEEDS by Webit ще има 2 основни паралелни сцени. Tech Summit ще посрещне технологичните и информационни директори на най-големите корпорации и правителства наред с представители на стартъп общността и малкия и среден бизнес. Темите, които ще се дискутират са свързани с това как технологиите променят света около нас, Internet of Everything, образование, дигитално здравеопазване, Big Data, Cloud, Пари и разплащания.

Marketing and Innovation Summit ще посрещне маркетинг директори, представители на медийни групи, рекламни мрежи, рекламни/медия агенции и ритейлъри. Основните теми на тази сцена са реклама, мобайл, метрики, дигитална търговия, дигитална трансформация, дигитални развлечения и медии, както и стратегии за социални медии.

Наред с основните 2 сцени в програмата на събитието са включени и редица уъркшопи, няколко паралелни събития на технологични и дигитални компании, както и изложение. Предвидена в програмата е и “Академия за вирусни кампании” (GoViral Academy), в чиито различни тракове в програмата създатели на съдържание (основно видео), рекламодатели и разработчици ще получат практични насоки за това как да създадат вирусно съдържание и как да го монетизират. 

Сред огромния брой топ гост-лектори, потвърдили вече своето участие в програмата са още Ерик Клинкер, изпълнителен директор на BitTorrent (1/3 от целия световен интерент трафик преминава през BitTorrent протокол), Чарлс Ярдли, управляващ директор на ForbesЕвропа, Ювал Двир, стратегически мениджър глобални операции, Google, Зак Вайсфелд,изпълнителен директор на Microsoft Ventures Global Accelerators, Дмитри Чикхачев,съосновател и управляващ партньор на Runa Capital, чиито инвестиционен фонд е над 200 млн. долара и е с фокус към стартъпи от ЦИЕ, Юве Кубач, Вице Президент IoE и Иновации на SAP, Ситал Банерджи, Глобален Медиа Директор, Philips, Елинор Уотсън, основател на Poikos, компанията създател на 3D софтуер за измерване на човешките физиологически показатели, която ще вземе участие в специално предвидената сесия за технологиите, които вече са част от ежедневието ни, а именно умни устройства, които „носим“ в ежедневието си, технологии в здравеопазването, роботика и др.

Надяваме се да се видим на 21 и 22 април!