JuniorAchievementBulgaria
header_pic

Предстои Company Program Financial Camp 2022 съвместно със Ситибанк България

2022-02-08

Предстои Company Program Financial Camp 2022 съвместно със Ситибанк България

 

За поредна година JA Bulgaria и Ситибанк България организират изданието „Финансов лагер“ за програма „Учебна компания“(Company Program Financial Camp). През 2022 г. то ще се проведе на 08.02.2022 г. от 10:00 до 16:00 ч. в Zoom.

Инициативата е сред най-значимите събития в календара на програмата за финансова грамотност на JA Bulgaria и Ситибанк България. Тя дава възможност на младите и амбициозни ученици да вникнат в реалните условия на бизнеса, да се запознаят с добрите практики и да научат за икономически модели и инструменти за управление, прилагани на практика във финансовата сфера.

Регламент

По време на състезанието младежите решават казус, свързан с финансово планиране на стартиращо микропредприятие. Участниците са разделени в екипи, като те са представители на различни училища и населени места. В онлайн среда, младежите имат пред себе си няколко астрономически часа, за да подготвят решението на зададения казус. Подкрепа получават и от ментори в лицето на служители на Ситибанк България – те им помагат със съвети и насоки, а в края на състезанието отборите презентират пред жури своите идеи.

Най-добрите три отбори ще бъдат отличени!

Както всяка година, и през 2022 г. заедно със Ситибанк България правим страхотни неща! В JA Bulgaria сме благодарни, че техният супер екип подкрепя учениците в нашата програма „Учебна компания” по време на вдъхновяващия им път на развитие!