JuniorAchievementBulgaria
header_pic

Регистрирайте се за Nestlé и JA #InnovationChallenge 2020

2020-12-14

Регистрирайте се за Nestlé и JA #InnovationChallenge 2020

 

Включете се в онлайн иновационен лагер с JA Bulgaria и Нестле България - #InnovationChallenge 2020!

Иновационният лагер ще се проведе на 14-15 декември 2020 г. с начален час 12:00 часа и ще събере над 30 студенти от различни специалности и ученици в 12 клас онлайн, за да творят иновативни идеи заедно.

Темата е посветена на любимото на всички NESCAFÉ 3in1, с фокус върху изготвяне на стратегия за подходяща и нестандартна комуникация за привличане на нови потребители на продукта.

В периода от 12.00 часа на 14 декември до 15.00 часа на 15 декември всички участници ще имат възможността да научат повече по темата за потребителската пътека, да се запознаят с практически казус от бизнеса, да работят в екип с ментори и така да разработят и представят решение на поставения казус.

Във втория ден от лагера, участниците ще могат да научат повече за изграждане на личен бранд в социалние медии, като част от лагера от Албена Колячева, Нестле България. Албена е маркетолог по образование и призвание. Професионалният й живот е тясно свързан с Нестле, където Албена стартира същинското си развитие и допринася в последствие за развитието на световни марки както в България, така и на други пазари в Европа. Тя вярва, че класическият маркетинг без дигитална експертиза в днешно време е трудно приложим, както и че познанията в дигиталната сфера без маркетинг експертиза не носят ползи на брандовете.

Ще ви очакваме, като за осигуряване на вашето участие, моля да попълните формата не по-късно от 11 декември 2020 г.

бутон