JuniorAchievementBulgaria
header_pic

Документи

Регистрирайте вашата учебна компания за регионален панаир

2016-04-06

Регистрирайте вашата учебна компания за регионален панаир

 

Регионалните панаири на учебните компании се провеждат за четвърта поредна година, като част от националната квалификация за Националното състезание „Най-добра учебна компания“ 2016 г.

Всички учебни компании са разделени в три динамични региона, като местата на провеждане са следните:

-        Благоевград – 26 април 2016 г.

-        Велико Търново – 26 април 2016 г.

-        Хасково – 26 април 2016 г.

Целта на панаира е да даде възможност на учебните компании в конкурентна среда да демонстрират своите умения по продажби и маркетинг, като същевременно съумеят добре да защитят идеята си пред жури. Той е добър начин учениците да се запознаят с финалния формат на националното състезание „Най-добра учебна компания на България“.  

От всеки регионален панаир ще бъдат избрани до 10 компании , които ще бъдат поканени за участие в Националното състезание „Най-добра учебна компания на България“, което ще се проведе на 3 юни 2016 г в Интер Експо Център, гр. София.


Брой на участващи компании: за всеки динамичен регион е различно. Поканените участници са между 22 и 39 учебни компании на динамичен район.  За справка, моля да видите прикачения файл към новината.

Регистрация: Всички компании са поканени да изпратя своите заявки за участие ето ТУК до 19 април 2016 г. Разпределението е силно препоръчително, но ако на вашата компания е по-удобно да участва в друг район, то нека да се регистрира за него.