JuniorAchievementBulgaria
header_pic

“Селфито е отживелица” – фотоконкурс в рамките на Мениджър за един ден.

2015-03-23

“Селфито е отживелица” – фотоконкурс в рамките на Мениджър за един ден.

Снимка: Reuters/L'Osservatore Roman

 

Тази година искаме да покажем на нашите приятели, колко силна е емоцията от участието в "Мениджър за един ден". Представяме ви нашия грандиозен план, чрез който ще заразим социалната мрежа с усмивки и ще направим така, че броят на участниците в инициативата догодина ще се удвои!

“Селфито е отживелица”

 

Нека сме наясно, няма нищо вълнуващо в това да се снимаш сам.

Стане ли въпрос за социални мрежи, има доста какво да научим не от някой друг, а именно от визионер като Мечо Пух. Макар и изпреварил времето си, съветът на добродушния мечок “Колкото повече, толкова повече”, важи в пълна сила в света на социалните мрежи. Дългите години съдружие с колеги, партньори и приятели са ни научили, че щастието е най-истинско, когато е споделено. Затова ви призоваваме да забравите за всякакви “Селфита” и да вложите целия си творчески капацитет в заснемането на най-креативното “Уси (Usie)” на новото ви работно място. Ако продължим с референциите към любимия анимационен герой на мнозина, "Уситата" са само и единствено “Селфита", които не са се страхували от промяната и са получили възможността да станат по-добри като в заснетите кадри бъдат включени и други лица освен вас.

За да се преборите за нашата мистериозна награда (която несъмнено ще покачи самоснимачните ви умения на съвсем ново ниво), трябва просто да заснемете интересен кадър с вашите колеги за един ден от фирмата домакин, да отидете на нашата фейсбук страница и да ги публикувате на стената ни с хаштаг #MFDUsie. В знак на добра воля може да тагнете себе си и компанията ви. В края на деня, по време на закриващата церемония, ще обявим победителя на база на това колко популярна е снимката във Фейсбук.

 

Пожелаваме ви успех и очакваме с нетърпение вашето участие!