JuniorAchievementBulgaria
header_pic

Спечели безплатен достъп до Online Advertising конференцията

2017-03-01

Спечели безплатен достъп до Online Advertising конференцията

 

Конференцията Online Advertising ще се проведе на 31. март в София, в Интер Експо Център. Тазгодишните присъстващи ще дискутират много повече върху дигиталните маркетингови канали за по-ефективна реализация на онлайн проектите.


Нашите партньори от Netpeak Bulgaria предоставят възможност на един от бившите или настоящи участници в програма “JA Startup” за студенти на JA Bulgaria да посети безплатно конференцията  “Online Advertising.

Събитието е посветено на онлайн рекламата и SEO и за последните 5 години се е наложило като едно от най-значимите в бранша. В резултат всяка година то е платформа за среща на всички отличени професионалисти в дигиталния маркетинг.

Примерите, които лекторите ще дадат, покриват SEO, PPC, CPM, RTB, Mobile и Ecommerce. В програмата са заложени SEO, UX и CRO анализи в реално време.

 

За кого е полезна конференцията?

Online Advertising е конференция за онлайн реклама и SEO, посветена на работещи инструменти в онлайн маркетинга. Полезна е за настоящи или бъдещи собственици на бизнес, специалисти, собственици на онлайн магазини, както и за всички желаещи да разберат как да се увеличи успеха на бизнеса с помощта на онлайн рекламата и SEO.

Online Advertising 2017 ще събере 500 маркетолози и бизнесмени. Конференцията ще е полезна за:

 • собственици на онлайн и офлайн магазини;

 • SEO, PPC, SMM и email маркетинг специалисти;

 • PR и рекламни мениджъри;

 • уеб мастъри;

 • собственици и уеб мастъри на User Generated Content проекти.

 

«На тази конференция, специалистите ще получат детайлна информация за най-новите водещи технологии в онлайн маркетинга, — споделя Кръстьо Кассабов, CEO на Kassaba Systems, — и представителите на бизнеса ще имат възможност да изберат най-добре работещия модел на промоции за тях».

 

ОА програма

 

Програмата на събитето включва най-добрите лектори от България, така както и признати пазарни лидери:

 • Огнян Младенов (CEO SEOM.bg),

 • Геннадий Воробьов (CEO Netpeak Bulgaria),

 • Борил Богоев (Owner BORILBOGOEV.COM),

 • Георги Малчев (управляващ съдружник Xplora.bg),

 • Николай Бонев и Кристиян Димитров от Google AdWords за България,

 • Иван Александров (CEO eBag.bg),

 • Никола Минков (основател Serpact),

 • Васил Тошков (CEO Cloxy),

 • Станислав Димитров (основател Konversa).

 

«Това е най-практическата и полезна конференция за онлайн маркетинг, — споменава генералният мениджър на Interactive-share.com Мартин Попов. — Най-добрите лектори, както от България, така и от цял свят, говорят на ОА. Всички те споделят реални данни и конкретни идеи. Докладите им са изцяло практически и са почти напълно лишени от теоретически трактовки».

 

Можете да видите миналогодишната конференция Online Advertising в действие и да чуете още мнения за събитието в това видео:  

 

Кой може да кандидатства за безплатен пропуск до ОА Conf?

Бивши и настоящи участници в прогамата на JA Startup за студенти с опит/знания в сферата на дигиталния маркетинг.

 

Как да кандидатстваш?

 1.     Изпрати CV, с което да демонстираш, че имаш достатъчно опит/знания в сферата и съответно ще можеш да извлечеш максимума от участието ти в събитието.
 2.     Придружи CV-то с кратка и синтезирана аргументация (oт 100 до 250 думи) за това как с участието си в конференцията планираш да добавиш стойност за своя бизнес/обществото.

 

Краен срок -  23:59 на 12.03.2017.

 

Email за подаване на кандидатуратаRadoslav@jabulgaria.org

 

Билети и цени за мрежата на JA и нашите партньори:

 

В момента можете да закупите билети на сайта ни на цена 115 Евро. Побързайте, на 17 март цената ще нарасне на 145 Евро. Не забравяйте да използвате код jabulgaria за отстъпка от 10%. Поръчай билет за конференцията

 

Организатор — онлайн маркетинг агенция Netpeak Bulgaria.